BASIL dvojitá zadná taška na bicykel boheme double bag 35L charcoal BAS-18013

Propagácia
Položka nie je k dispozícii

Ak chcete byť informovaní, keď bude položka k dispozícii, zadajte svoju e-mailovú adresu.

Doba na vrátenie tovaru: 14 dní >
Nedávno k dispozícii: 21.04.2023

Popis

Popis

Dvojitá taška Basil Bohème je štýlová voľba medzi cyklistickými taškami. Táto dvojitá taška je uhlíkovo šedá s pútavou bohémskou potlačou, ktorá určite zaujme. Táto taška s objemom 35 litrov má veľkú kapacitu a zaručuje, že už nikdy nebudete musieť robiť žiadne kompromisy pri rozhodovaní, čo si vziať so sebou na bicykel, či už vyrazíte do prírody alebo si užijete skvelú atmosféru. na čerstvom vzduchu, či už plánujete vycestovať do kancelárie. Je to tiež perfektný spoločník na cesty na trh alebo do obchodu s potravinami, s dostatkom priestoru na uskladnenie jedla a nakupovanie, čo znamená, že sa nemusíte báť nosiť so sebou nekonečné plastové a papierové tašky. Dvojitá taška Basil Bohème je vyrobená z vodoodpudivého materiálu, ktorý zabraňuje vniknutiu dažďa do sprchy, a detaily z umelej kože nádherne dotvárajú vzhľad a dodávajú štýlovú povrchovú úpravu. Zaujíma vás, ako sa táto taška drží na vašom bicykli? Je to všetko veľmi jednoduché. Vďaka systému Universal Bridge môžete tašku ľahko pripevniť k kufru aj k stojanu elektrobicykla. Systém Universal Bridge sa skladá zo štyroch slotov. Tieto otvory umožňujú pripevnenie vaku dvoma spôsobmi:

  • Trvalé pripevnenie: Pomocou dodaných popruhov.
  • Odnímateľné: V kombinácii s adaptérovou doskou. Vhodný pre adaptéry MIK a Racktime. Tieto doštičky adaptéra je potrebné dokúpiť zvlášť.

Charakteristika:

  • Vodeodolný materiál tejto tašky chráni obsah počas dažďov.
  • Táto veľká taška na bicykel s veľkou kapacitou 35 litrov je užitočná nielen na nákupy, ale aj na skvelú dovolenku v prírode alebo na bicykli.
  • Reflexné detaily zabezpečujú, že budete vždy viditeľní v tme.
  • Rozmery: 37 cm x 15 cm x 37 cm

Funkcie:

Sortiment: Sakwy
Farba: Šedá
Vodeodolný: Áno
Objem: 35,0 L
Zapínanie: na kufri
Záruka na výrobok 24 mesiacov

Názor klientov

Názor klientov

Názory môžu pridávať iba ľudia, ktorí si kúpili daný produkt.