BASIL taška na rám sport design 1L graphite B-17749

Propagácia
25,9 Eur

Akcia trvá do vypredania zásob
Najnižšia cena za posledných 30 dní: 26,0 Eur -0%
Počiatočná cena: 27,9 Eur -8%

V koši
Plánovaná zásielka: 2024-04-02
Náklady na doručenie: od 5,5 Eur >
Doba na vrátenie tovaru: 30 dní >

Popis

Popis

Puzdro na telefón Basil Sport Design na rám - praktické a štýlové riešenie pre aktívnych nadšencov cyklistiky

Hľadáte funkčný a spoľahlivý spôsob, ako bezpečne nosiť svoj smartfón pri bicyklovaní? Kryt na telefón Basil Sport Design je pre vás ideálnym riešením! Toto čierne puzdro s rámom a priehľadnou prednou stranou bolo navrhnuté pre praktickosť a ochranu vášho telefónu počas intenzívnych tréningov alebo výletov na bicykli.

Bezpečné prenášanie smartfónu

Náš kryt Basil Sport Design je nielen štýlovým doplnkom vášho bicykla, ale predovšetkým solídnou ochranou vášho smartfónu. Vyrobené z kvalitného polyesteru, zaručuje trvanlivosť a odolnosť proti mechanickému poškodeniu. Priehľadná predná strana umožňuje ľahký prístup k obrazovke telefónu a zároveň ju chráni pred prachom, vodou a inými poveternostnými vplyvmi.

Vodotesné a reflexné detaily

Kryt Basil Sport Design je vybavený pláštenkou, ktorá účinne ochráni váš telefón v daždi. Teraz sa už nemusíte obávať zaplavenia alebo poškodenia vášho zariadenia počas nepriaznivých poveternostných podmienok. Reflexné detaily umiestnené na kryte navyše zvyšujú vašu viditeľnosť pri obmedzenom osvetlení, čím zlepšujú bezpečnosť počas nočných výletov.

Jednoduchá montáž a všestrannosť

Montáž poťahu Basil Sport Design je mimoriadne jednoduchá a rýchla. Vďaka špeciálne navrhnutému rámu kryt ľahko pripevníte na rám vášho bicykla. V kryte je aj otvor pre kábel slúchadiel, takže môžete počas cestovania počúvať obľúbenú hudbu alebo telefonovať.

Multifunkčnosť

Puzdro na telefón Basil Sport Design je nielen dokonalým riešením pre cyklistov. Využijete ho aj pri jazde na E-biku. Kryt ponúka kapacitu 1L a maximálnu nosnosť až 2,5 kg, čo vám umožní prenášať nielen telefón, ale aj iné drobnosti, ako sú kľúče či peňaženka.

Zhrnutie

Puzdro na telefón Basil Sport Design je nevyhnutným doplnkom každého nadšenca cyklistického športu. Vďaka svojej funkčnosti, odolnosti a štýlovému dizajnu zaisťuje bezpečnosť a pohodlie pri cestovaní na bicykli. Bez ohľadu na poveternostné podmienky alebo intenzitu tréningu bude váš smartfón vždy po ruke a zároveň chránený pred poškodením. Vyberte si Basil Sport Design a užite si svoje športové dobrodružstvá naplno!

  • Kapacita 1 liter
  • Priehľadné puzdro na telefón s dotykovou fóliou
  • Ideálne pre e-bicykle
  • Uhlopriečka obrazovky 6-7"
  • Kryt proti dažďu
  • Grafitová farba
  • Rozmery: 19 x 11 x 11 cm
  • Jednoduchá montáž
  • Otvor pre kábel slúchadiel
  • Reflexné detaily
  • Kryt proti dažďu





Funkcie:

Sortiment: Sakwy
Farba: Šedá
Vodeodolný: Nie
Objem: 1,0 L
Zapínanie: na ráme
Záruka na výrobok 24 mesiacov

Názor klientov

Názor klientov

Názory môžu pridávať iba ľudia, ktorí si kúpili daný produkt.

Kontakt

Kontakt

Polia označené (*) sú povinné Vaše údaje spracujeme v súlade s našimi Zásady ochrany osobných údajov.