BELL SUPER DH MIPS SPHERICAL celotvárová cyklistická prilba, matte gloss blue hi-viz

Položka nie je k dispozícii

Ak chcete byť informovaní, keď bude položka k dispozícii, zadajte svoju e-mailovú adresu.

Doba na vrátenie tovaru: 30 dní >
Nedávno k dispozícii: 01.05.2022

Popis

Popis

Zdravím všetkých nadšencov cyklistiky! Máme pre vás netradičnú ponuku - celotvárovú prilbu BELL SUPER DH MIPS SPHERICAL ktorý určite splní vaše očakávania.

Super DH je najlepšou voľbou pre tých, ktorí milujú strmý terén. Prilba je vybavená pokročilým systémom riadenia energie MIPS Spherical a strihom Float Fit DH, ktorý perfektne sedí na hlave. Výsledkom je nekompromisná ochrana a výkon a bezkonkurenčná všestrannosť.

Super DH je viac než len ochrana – má veľa užitočných funkcií. Ponúka 360-stupňovú ochranu, odnímateľnú čeľusť bez použitia náradia, ktorá spĺňa prísne testovanie ASTM 1952, priestor pre veľké okuliare alebo okuliare, výškovo nastaviteľný priezor, zacvakávací držiak na kameru, ventiláciu Overbrow a antimikrobiálne vložky X-Static.

Táto prilba je pripravená na akúkoľvek výzvu, či už idete na majstrovstvá sveta v zjazde, robíte kolá v bikeparku alebo sa celé hodiny túlate po trailoch.

Prilba má 19 ventilačných otvorov, 2 predné vstupy a 4 otvory v čeľusti, čo zaisťuje dokonalé odvetranie celej hlavy a je tiež v súlade s CPSC Bicycle / ASTM F1952-00 (Downhill) / ASTM F2032-06 (BMX) štandardy.

Vďaka progresívnej vrstvenej konštrukcii a In-Mold procesu je veľmi pevná a odolná. Nastaviteľný priezor sa hodí na okuliare aj okuliare a vložky X-Static zabraňujú nepríjemnému zápachu.

Prilba je vybavená aj ochrannou čeľusťou, ktorú je možné bezpečne a jednoducho odstrániť bez použitia náradia. Pozoruhodný je aj bezproblémový držiak fotoaparátu – Integrated Breakaway Camera Mount.

Všetko o Super DH je navrhnuté tak, aby vás pri jazde udržalo v bezpečí a pohodlí. Už nečakajte – investujte do tejto jedinečnej prilby a užite si nezabudnuteľné cyklistické dobrodružstvá!

špecifikácia:

  • 19 vetracích otvorov, 2 predné vstupy, 4 otvory v čeľusti.
  • Vetracie otvory nad obočím na prednej strane prilby umožňujú vstup chladného vzduchu a jeho pretláčanie vzduchovými kanálikmi na vetranie celej hlavy.
  • Súlad s normou: CPSC Bicykel / ASTM F1952-00 (z kopca) / ASTM F2032-06 (BMX).
  • Sférická technológia MIPS - Zvyšuje našu schopnosť zvládať nárazy pri vysokej a nízkej rýchlosti, ako aj rotačné nárazy.
  • Konštrukcia: Progresívne vrstvenie: Proces navrhovania štruktúry prilby spolu s penou EPS s premenlivou hustotou pre lepšie riadenie prenosu energie pri určitých nárazoch. Kombinácia polykarbonátovej škrupiny In-Mold – Proces propagovaný spoločnosťou Bell spája vonkajšiu škrupinu prilby s penovou konštrukciou EPS, aby sa vytvorila pevnejšia prilba.
  • Nastaviteľný šilt: hodí sa pre okuliare aj okuliare.
  • Fit System: Float Fit DH s Fidlock sponou - Pohodlný a bezpečný systém uchytenia s ľahko otočným pogumovaným kolieskom na nastavenie.
  • Vložky X-Static - Rýchloschnúci materiál, pretkaný vláknami pravého striebra, bráni množeniu baktérií a plesní, ktoré spôsobujú nepríjemný zápach. Dizajn vložiek odvádza vlhkosť z oblasti obočia od okuliarov.
  • Odnímateľná ochranná čeľusť, určená pre jazdu na trailoch - nie sú potrebné žiadne nástroje.
  • Držiak na kameru: Integrovaný držiak na kameru – Bezproblémový držiak na kameru, ktorý nevyžaduje viazanie ani pásku, je navrhnutý tak, aby pri náraze spadol, aby sa znížilo riziko zranenia.

Veľkosti (obvod hlavy):

  • S (52-56 cm)
  • M (55-59 cm)
  • L (58-62 cm)



Funkcie:

Sortiment: Prilba na bicykel
Pohlavie: Unisex
Farba:
  • Modrá
  • žltá
Záruka na výrobok 24 mesiacov
Systém MIPS: Áno

Názor klientov

Názor klientov

Názory môžu pridávať iba ľudia, ktorí si kúpili daný produkt.