Objavte výhody cyklistickej bundy do dažďa s kapucňou KAYMAQ J2MH a J2WH, ktorá je nevyhnutnou súčasťou výbavy každého cyklistu. Zabezpečte si pohodlie, ochranu a funkčnosť aj v náročných poveternostných podmienkach!

1. Úvod

Predstavujeme KAYMAQ J2MH (pánska verzia) a KAYMAQ J2WH (dámska verzia), cyklistické plášte s kapucňou, ktoré kombinujú vysokú funkčnosť a pokročilé technológie s pohodlím a ochranou pre cyklistov v drsných poveternostných podmienkach.

2. Kľúčové vlastnosti a funkcie

2.1 Vodotesné a priedušné

Cyklistické bundy KAYMAQ sú vyrobené zo 100% polyesteru, vysoko vodeodolného a priedušného materiálu, ktorý poskytuje pohodlie a ochranu pred dažďom a vlhkosťou. Podlepené švy ešte viac zvyšujú vodeodolnosť bundy.

2.2 Vetranie a regulácia teploty

Vetracie otvory pod pažami, na zips, umožňujú voľné prúdenie vzduchu, čo sa hodí najmä v teplých daždivých dňoch. Široké, elastické vnútorné rebrovanie na rukávoch a nastaviteľná šírka rukávov pomocou suchého zipsu udržujú správnu teplotu a zabraňujú prenikaniu studeného vzduchu do bundy.

2.3 Nastaviteľná kapucňa a elastický lem

Cyklistické bundy KAYMAQ sú vybavené nastaviteľnou kapucňou, ktorá poskytuje dodatočnú ochranu pred dažďom a vetrom. Elastický lem v spodnom leme umožňuje prispôsobiť bundu postave a chrániť pred poryvmi vetra.

2.4 Vrecká a reflexné prvky

Bundy KAYMAQ majú celkom päť vreciek na zips, do ktorých si môžete uložiť nevyhnutné veci počas bicyklovania, ako je telefón, kľúče alebo náhradná duša. Reflexné prvky na chrbte zlepšujú viditeľnosť cyklistu v sťažených svetelných podmienkach a zvyšujú bezpečnosť.

2.5 Stavba a starostlivosť

Bundy KAYMAQ majú klasický voľný strih, ktorý neobmedzuje pohyb pri bicyklovaní. Ľahký dizajn znamená, že bunda po zložení zaberá málo miesta, čo uľahčuje prepravu. Starostlivosť o bundu je jednoduchá - stačí ju ručne prať, neodstreďovať a voľne sušiť. Vďaka kvalitnému materiálu si bunda zachováva svoje nepremokavé a priedušné vlastnosti aj po opakovanom praní.

3. Dostupné farby a veľkosti

Cyklistické bundy do dažďa s kapucňou KAYMAQ J2MH (muži) a KAYMAQ J2WH (dámske) sú dostupné v štyroch atraktívnych farbách: čiernej, červenej, zelenej a modrej. Bundy sú dostupné v 4 pánskych veľkostiach M, L, XL a 2XL a tiež v 4 dámskych veľkostiach (S, M, L, XL), aby si každý cyklista našiel bundu dokonale padnúcu na svoju postavu.

4. Nepremokavé cyklistické nohavice - perfektný doplnok k bunde do dažďa

Daždivé dni nemusia znamenať vzdať sa bicyklovania – vďaka Nepremokavé cyklistické nohavice KAYMAQ RAIN, si užijete komfort jazdy aj za nepriaznivých poveternostných podmienok. Tu je niekoľko výhod týchto nohavíc, ktoré vás presvedčia o ich kúpe.

4.1 Ochrana a funkčnosť

Voľné, nepremokavé nohavice KAYMAQ RAIN sú ideálne pre cestujúcich alebo nadšencov cyklistiky za každých podmienok. Nastaviteľná šírka nohavíc zabraňuje ich zachyteniu o reťaz bicykla a elastický pás zaisťuje optimálne prispôsobenie. Vetruodolné, podlepené švy a priedušná tkanina poskytujú bezkonkurenčnú ochranu pred dažďom a vetrom.

4.2 Ľahkosť a praktickosť

Cyklistické nohavice KAYMAQ RAIN sú ľahké a ľahko sa skladajú pre ľahkú prepravu a skladovanie. Dajú sa ľahko obliecť cez iné nohavice alebo cyklistické šortky, čím chránia pred blatom a vodou.

4.3 Bezpečnosť a pohodlie

Reflexné suché zipsy na nohách zlepšujú viditeľnosť cyklistu a nastaviteľná šírka nohavíc vďaka dvom suchým zipsom zaisťuje dokonalé padnutie. Nohavice sú vyrobené z priedušného, ​​vetruodolného a vodoodpudivého materiálu, ktorý je rýchloschnúci a ľahko sa udržiava.

4.4 Doplňte si cyklistické vybavenie

Ak hľadáte komplexnú ochranu pred dažďom a vetrom pri bicyklovaní, vodeodolné nohavice voľného strihu KAYMAQ RAIN sú dokonalým riešením. Doplňte ich cyklistickou bundou do dažďa s kapucňou KAYMAQ J2MH alebo J2WH pre plnú ochranu pred živlami.

Nepremokavé cyklistické nohavice KAYMAQ RAIN je investíciou do vášho pohodlia pri bicyklovaní v daždivom počasí. Prezrite si ponuku v našom internetovom obchode mikesport a vyberte si dokonalé nohavice pre seba!

5. Zhrnutie

Sumarizovať, cyklistické bundy do dažďa Bundy s kapucňou KAYMAQ J2MH a J2WH a nepremokavé cyklistické nohavice KAYMAQ RAIN sú nevyhnutnou výbavou každého cyklistu, ktorý si chce užiť jazdu na bicykli bez ohľadu na poveternostné podmienky. Ponúkajú vysokú kvalitu, komfort, funkčnosť a ochranu pred dažďom a vetrom. Elastické manžety, nastaviteľné prvky, vetranie a praktické vrecká sú len niektoré z výhod tejto súpravy. Reflexné doplnky navyše zlepšujú viditeľnosť a bezpečnosť na ceste.

Investujte do bundy a nohavíc KAYMAQ, aby ste si počas bicyklovania užili plnú ochranu pred prírodnými živlami. Prezrite si našu ponuku v internetovom obchode mikesport a vyberte si perfektný set pre seba!

Pozrite si pánske cyklistické bundy s kapucňou KAYMAQ >>>>

Pozrite si dámske cyklistické bundy KAYMAQ s kapucňou >>>>

Pozrite si nepremokavé cyklistické nohavice KAYMAQ >>>>



pridať komentár

Polia označené (*) sú povinné Vaše údaje spracujeme v súlade s našimi Zásady ochrany osobných údajov.