Ste pripravení na cyklistiku na jeseň a v zime?

Cyklistické oblečenie jeseň-zima 2021/2022 je už v ponuke

Teplé dni sú za nami, je najvyšší čas pripraviť sa na chladné jesenné a zimné dni a doplniť svoj cyklistický šatník o vhodné oblečenie. Pamätajte, že na bicykli môžete vyraziť vždy, otázkou je, či máte správne oblečenie, ktoré vám poskytne primeranú ochranu pred chladom a vlhkosťou?

Tu je zoznam produktov, ktoré sa vám budú hodiť

Termoaktívne spodné prádlo  -aby si zostal v suchu.

Cyklistická mikina - použite ako vonkajšiu vrstvu alebo pod bundu. Vždy vám poskytne dodatočnú tepelnú ochranu.

Cyklistická bunda - ochrana pred vlhkosťou a vetrom. Vybrané modely sú navyše dodatočne izolované, čím poskytujú ešte lepšiu tepelnú ochranu.

Cyklistické nohavice - dlhé, zateplené, poskytujú tepelnú ochranu a vybrané modely s membránovými panelmi chránia aj pred vetrom.

Cyklistické rukavice - ochrana proti chladu a vybrané modely poskytujú dodatočnú ochranu proti vode.

Teplé čiapky pod prilbu - hlavná je najdôležitejšia, tadiaľ uniká teplo najrýchlejšie. Modely čiapok prilieb môžu byť zateplené a vybavené vetruodolnými panelmi pre ešte lepšiu ochranu pred prenikavým chladom.

Kukla a komíny - pre tých, ktorým nestačia multifunkčné šály a čiapky na prilbu a chcú mať tepelný komfort za každých podmienok.

Multifunkčné šatky - používajte podľa vlastných preferencií, ochranu krku, tváre, hlavy podľa ľubovôle, vždy sa oplatí mať pri sebe, pretože nikdy neviete, kedy sa vám bude hodiť.

Teplé ponožky - pamätajte na teplé ponožky, pretože pri bicyklovaní najrýchlejšie mrznú nohy okrem rúk.

Cyklistické návleky na topánky - ponožky nie sú všetko, vždy sa oplatí mať návleky na topánky, v lete nezateplené modely ochránia pred vodou a blatom a typické zimné/zateplené navyše zabezpečia tepelný komfort.

Máš všetko?

Pamätáte si byť viditeľný? Na jeseň a v zime sa rýchlo stmieva, takže ho určite budete potrebovať osvetlenie bicyklov a blatníky na bicykle ako ochrana pred blatom a vodou

pridať komentár

Polia označené (*) sú povinné Vaše údaje spracujeme v súlade s našimi Zásady ochrany osobných údajov.