Máte svoj bicykel, teraz je čas zaobstarať si správne oblečenie. Kľúčovým prvkom šatníka každého cyklistu je bezpochyby cyklistický dres. V dnešnom článku vám povieme o značkových cyklodresoch od ROGELLI. Dozviete sa, aké modely si cyklisti najčastejšie vyberajú, aké sú ich výhody a na čo si dať pozor pri výbere toho najlepšieho cyklistického dresu pre seba. Ponorte sa do sveta cyklistických dresov ROGELLI a presvedčte sa, že dobre zvolené oblečenie môže počas vašich cyklistických výletov urobiť veľkú zmenu.

I. úvod
A. Predstavenie značky ROGELLI
II. Cyklistické dresy ROGELLI
A. Popis cyklistických dresov ROGELLI
Najpredávanejšie cyklistické dresy B. ROGELLI v roku 2023
III. Novinka pre rok 2023
A. Popis nových cyklistických dresov ROGELLI pre rok 2023
IV. Zhrnutie
A. Zhrnutie výhod cyklistických dresov ROGELLI
B. Tipy, ako si vybrať ten najlepší cyklistický dres pre vás


    I. úvod

    Rogelli je odevná značka, ktorá začala svoju činnosť v roku 1974 v Severnom Brabante v Holandsku. Zakladateľom značky bol Rini Wagtmans, bývalý profesionálny cyklista a štvornásobný účastník Tour de France. Po skončení cyklistickej kariéry sa rozhodol založiť firmu vyrábajúcu oblečenie pre cyklistov. Vďaka vlastným znalostiam a skúsenostiam vytvoril pohodlný a funkčný cyklistické oblečenie ktorá si získala uznanie medzi nadšencami cyklistiky po celom svete.

    V súčasnosti je značka Rogelli uznávaným výrobcom vysokokvalitného športového oblečenia, najmä cyklistických tričiek

    II. Cyklistické dresy ROGELLI

    Cyklistické dresy ROGELLI sa vyznačujú predovšetkým vysokou kvalitou a funkčnosťou. Sú ľahké a priedušné, čo je veľmi dôležité pri intenzívnom tréningu alebo pretekoch. Za pozornosť stojí aj ich odolnosť a veľmi dobrý pomer ceny a kvality. Vďaka tomu sú tričká ROGELLI schopné splniť aj tie najnáročnejšie podmienky a nezruinujú náš domáci rozpočet.

    Najpredávanejšie cyklistické dresy ROGELLI v roku 2023 sú:

    1. Pánsky cyklistický dres PERUGIA 2.0
    2. KURZ pánsky cyklistický dres
    3. Pánsky cyklistický dres model HERO II
    4. Pánsky cyklistický dres model TEAM 2.0
    5. Základný pánsky cyklistický dres
    6. Základný dámsky cyklistický dres
    7. Dámsky cyklistický dres MODESTA
    8. Dámsky cyklistický dres LEAF
    9. Dámsky cyklistický dres CORE
    10. Pánsky cyklistický dres CORE

    III. Novinka pre rok 2023

    ROGELLI každý rok uvádza na trh nové kolekcie, ako aj vylepšovanie existujúcich modelov. Na rok 2023 značka pripravila niekoľko nových cyklistických dresov, ktoré určite oslovia cyklistov.

    Nové modely zahŕňajú:

    1. Pánsky cyklistický dres HERO II
    2. Pánsky cyklistický dres NEBULA
    3. Pánsky cyklistický dres GROOVE
    4. Dámsky cyklistický dres DIAGA
    5. Dámsky cyklistický dres LILY
    6. Dámsky cyklistický dres Impress II
    7. Dámsky cyklistický dres ABBEY bez rukávov
    8. Pánsky cyklistický dres DAWN
    9. Pánsky cyklistický dres CAMO
    10. Pánsky cyklistický dres RUBIK
    11. DISTANCE pánsky cyklistický dres
    12. Pánsky cyklistický dres MELANGE
    13. Základný pánsky cyklistický dres
    14. Pánsky cyklistický dres AZTEC

    IV. Zhrnutie

    Cyklistické dresy ROGELLI je vynikajúcou voľbou pre každého cyklistu, ktorý oceňuje pohodlie, funkčnosť a atraktívny vzhľad. Značka ROGELLI ponúka široký výber cyklistických dresov z ľahkých, vzdušných a rýchloschnúcich materiálov, čo umožňuje ich pohodlné a voľné používanie pri jazde. Farby tričiek ROGELLI sú veľmi dynamické a pestré, čo vám umožňuje vyniknúť na trase a zdôrazniť váš individuálny štýl.

    Za zmienku tiež stojí, že tričká ROGELLI sú dostupné za prijateľné ceny, vďaka čomu sú na trhu veľmi konkurencieschopné. Zároveň sa tieto košele vyznačujú vysokou kvalitou spracovania, vďaka čomu sú trvácne a odolné voči poškodeniu.

    Okrem širokej škály modelov pre mužov a ženy, v ponuke značky ROGELLI sú aj tričká pre deti a triatlonové tričká, beh a fitness. Široká ponuka značky ROGELLI umožňuje nájsť perfektné tričko pre každého, bez ohľadu na úroveň pokročilosti a individuálne preferencie.

    Tipy, ako si vybrať ten najlepší cyklistický dres pre vás.

    Cyklistický dres je kľúčovým prvkom šatníka každého cyklistu. V závislosti od individuálnych preferencií a štýlu jazdy si môžete vybrať z mnohých rôznych typov cyklistických dresov. Tu je niekoľko tipov, ktoré vám pomôžu vybrať ten najlepší cyklistický dres pre vás.

    1.Cyklistické dresy

    Cyklistické dresy môžu byť vypasované alebo ležérne. Slim fit tričká sú vyrobené z pružnej látky, ktorá obopína telo pre pohodlie a voľnosť pohybu. Voľné košele sú pohodlnejšie a poskytujú úplnú voľnosť pohybu, no môžete ich využiť ako cyklistické oblečenie na dochádzanie na bicykli.

    2.Vrecká

    Cyklistické dresy majú na zadnej strane zvyčajne tri vrecká, ktoré slúžia na uloženie nevyhnutných vecí počas jazdy, ako sú energetické tyčinky, kľúče, pumpa na bicykel alebo telefón. Niektoré tričká môžu mať iba jedno zadné vrecko na zips alebo žiadne vrecká.

    3.Rukávy

    Rukávy cyklistického dresu môžu byť vypasované alebo voľné. Tričká s úzkymi rukávmi poskytujú lepšiu oporu pre ramená a zlepšujú aerodynamiku jazdy, zatiaľ čo tričká s voľnými rukávmi poskytujú väčšiu voľnosť pohybu a lepšiu ventiláciu.

    4.Spodný sťahovák

    Cyklistický dres mal by mať na spodnom leme silikónové rebrovanie, ktoré udrží dres na mieste a zabráni jeho zvinutiu počas jazdy, voľné MTB cyklistické dresy nebudú mať taký lem, vďaka čomu sú oveľa dlhšie ako tie s lemom.

    5.Zapínanie na zips po celej dĺžke alebo na krátky

    Niektoré cyklistické dresy majú zips po celej dĺžke pre ľahké obliekanie a vyzliekanie a extra ventiláciu v horúcom počasí. Iné tričká majú krátky zips, ktorý vám umožňuje nastaviť ventiláciu, zatiaľ čo niektoré nemajú zips vôbec.

     

    Čo si teda nakoniec vybrať?

    Pri výbere cyklistického dresu dbajte na jeho strihy, vrecká, rukávy, spodný lem a spôsob zapínania. Pozor si treba dať aj na materiály, z ktorých bola košeľa vyrobená, pretože pri bicyklovaní sú preferované ľahké, vzdušné a rýchloschnúce materiály, pretože poskytujú komfort a vysoký komfort používania. Je dôležité, aby bol cyklistický dres vyrobený z ľahkého a vzdušného materiálu, ktorý umožní odvod vlhkosti a udrží pokožku v suchu. Často používaným materiálom pri výrobe cyklistických dresov je polyester, ktorý je veľmi odolný a rýchlo schne.

    Čo sa týka strihu dresu, záleží na preferenciách každého cyklistu. Niektorí ľudia uprednostňujú vypasovaný strih, ktorý umožňuje optimálnu aerodynamiku a lepší jazdný výkon. Iní uprednostňujú voľnejší strih, ktorý umožňuje väčšiu voľnosť pohybu a pohodlie pri jazde na bicykli.

    Pozrite si celú ponuku Rogelli - cyklistické dresy >>>>

    pridať komentár

    Polia označené (*) sú povinné Vaše údaje spracujeme v súlade s našimi Zásady ochrany osobných údajov.