Oblečenie Rogelli, čo je to za spoločnosť? Krátka história značky, ktorá vyrába cyklistické a bežecké oblečenie

Oblečenie Rogelli – kvalita, história a pohodlie

Rogelli je jednou z najznámejších značiek v odvetví športového oblečenia. Táto holandská spoločnosť už dlhé roky vyrába vynikajúce oblečenie pre cyklistov aj bežcov. V tomto článku si predstavíme históriu značky a detaily súvisiace s výrobou oblečenia Rogelli.

Krátka história značky Rogelli

Rogelli Sportswear bola založená v roku 1974 v Severnom Brabante, srdci holandského cyklistického sveta. Rogelli Sportswear bola úspešná už roky a v roku 1992 Rini Wagtmans získala značku Rogelli ako súčasť GOWA Sportswear BV so sídlom v Sint Willebrord.

Rini Wagtmans bol profesionálny cyklista a na Tour de France sa zúčastnil štyrikrát. Je jedným z Holanďanov, ktorí jazdili v známom žltom drese počas Tour de France. Mal pred sebou skvelú cyklistickú kariéru, kým ho nezačalo trápiť zdravie. Dostal problémy so srdcom a musel prestať bicyklovať. Vášeň pre cyklistiku mu ale zostala a Rini sa rozhodol založiť firmu na cyklistické oblečenie. Ako nikto iný nevedel, aké má mať dobré a mimoriadne pohodlné cyklistické oblečenie a dal si za cieľ vylepšiť oblečenie pre cyklistov. Na základe vlastných skúseností a znalostí si objednal cyklistické oblečenie, ktoré bolo nielen funkčné, ale predovšetkým pohodlné. Ukázalo sa, že to bol dobrý krok a Rogelli sa vypracoval na úspešnú značku cyklistického oblečenia.

Rogelli - rodinný podnik

Riniho syn Marijn Wagtmans prevzal spoločnosť v roku 1996. Videl nové príležitosti a pod jeho vedením Rogelli vyrástol na medzinárodnú značku športového oblečenia. Keďže elektronický obchod a online marketing sa v obchodnom svete stávajú čoraz dôležitejšími, tretia generácia bola pripravená modernizovať spoločnosť. Dvaja Rini vnuci, Melvin a Michael Wagtmans, riadia spoločnosť od roku 2018. Melvin, najmladší syn Marijn, je zodpovedný za organizačné záležitosti ako generálny riaditeľ, zatiaľ čo jeho starší brat Michael ako kreatívny riaditeľ je zodpovedný najmä za vývoj kolekcie. Kolekcia pre mužov, ženy a deti, ktorá už netvorí len cyklistické oblečenie, ale aj bežecké oblečenie, triatlonové oblečenie, fitness oblečenie a dokonca aj voľnú líniu.

Rogellova jasná vízia

 Pre značku Rogelli, ktorú zdedila tretia generácia, je udržateľná budúcnosť kľúčová. Poslaním spoločnosti, hovorí Melvin Wagtmans, je umožniť čo najväčšiemu počtu ľudí športovať v pohodlnom športovom oblečení. Spoločnosť je presvedčená, že každý by mal mať možnosť užiť si šport v kvalitnom a funkčnom oblečení bez ohľadu na úroveň jeho pokročilosti. Rogelliho slogan: „Užite si svoju vzdialenosť“ sa odráža nielen v dizajne oblečenia, ale aj v histórii značky, ktorá rozpráva príbeh o radosti zo športu. Keď si kúpite športové oblečenie od Rogelli, stanete sa súčasťou tohto príbehu.

Výroba cyklistického oblečenia Rogelli, kde?

V súčasnosti sa cyklistické oblečenie Rogelli vyrába vo viacerých krajinách. Základné modely ako cyklistický dres Rogelli Perugia 2.0, dámsky cyklistický dres Rogelli Abbey a cyklistické šortky Rogelli ECON sú vyrobené v Číne. Napriek tomu ide o modely, ktoré sa tešia veľkej obľube a senzačnému pomeru ceny a kvality. Len ťažko nájdete inú značku ponúkajúcu takú širokú škálu cyklistického oblečenia na leto aj zimu. Bez ohľadu na ročné obdobie si každý nájde to svoje.

V Európskej únii sa vyrábajú pokročilejšie modely cyklistického oblečenia Rogelli, napr. v Taliansku a Poľsku. Medzi príklady patrí dámsky cyklistický dres Rogelli FLORA Rogelli so zvieracími vlnami a pánsky cyklistický dres Rogelli Team 2.0. Výhodou výroby v EU je fakt, že materiály použité na výrobu sú kvalitnejšie a cyklistické vložky používané v kraťasoch Rogelli pochádzajú z talianskych tovární špecializujúcich sa na výrobu tých najkvalitnejších cyklistických vložiek na svete. Aj čínske značky cyklistického oblečenia používajú talianske materiály a vložky do cyklistických šortiek, čo dokazuje ich vysokú kvalitu. Produkty Rogelli vyrobené v Európe sú drahšie ako tie vyrobené v Číne, ale to je pochopiteľné, pretože značka ponúka skvelú kvalitu a najlepšie technológie dostupné na trhu a je stále lacnejšia ako mnohí svetoví konkurenti.

Bežecké oblečenie Rogelli, kde sa vyrába?

Bežecké oblečenie Rogelli, pánske aj dámske, sa vyrába najmä v továrňach v Číne. Napriek tomu, že pochádzajú z Ázie, kvalita produktov Rogelli zostáva na veľmi vysokej úrovni a nie je nižšia ako kvalita iných známych značiek. Hoci Rogelli neponúka špičkové modely bežeckého oblečenia, amatéri aj profesionáli ľahko nájdu ten správny bežecký outfit bez toho, aby museli míňať majland.

Rogelli cyklistické oblečenie

Značka Rogelli ponúka stovky produktov cyklistického oblečenia vrátane modelov pre mužov, ženy a deti. Rôzne dizajny, široký výber a atraktívna cena zaraďujú značku Rogelli na vrchol rebríčka obchodov mikesport.pl.

Ponuka cyklistického oblečenia Rogelli zahŕňa okrem iného:

  • pánske letné cyklistické košele od približne 140 do viac ako 500 PLN,
  • profesionálne dámske cyklistické dresy vrátane predajných hitov, ako je dres ABBEY bez rukávov,
  • dámske a pánske cyklistické šortky s náprsenkou alebo bez nej, vrátane modelov s pohodlnými vypchávkami na dlhé vzdialenosti,
  • cyklistické mikiny, farebne dokonale zladené s ostatnými prvkami kolekcie, vrátane najpredávanejšej mikiny Rogelli Caluso,
  • zimné cyklistické bundy s vetruodolnou membránou, cenené pre svoju funkčnosť a obľúbené medzi cyklistami,
  • zateplené, termoaktívne cyklistické nohavice s trakmi alebo bez nich, ako napríklad model Rogelli Fondo alebo Rogelli LARA pre ženy,
  • cyklistické rukavice na zimu a leto, vrátane modelov Phoenix, Solid a Core,
  • cyklistické ponožky vrátane obľúbených modelov Wool na zimu a dvojbalenie Coolmax na leto,
  • Ponuka Rogelli MTB vrátane cyklistické šortky adventure mtb short a dresy s krátkym alebo dlhým rukávom zo série adventure MTB vyrobené z materiálov so zvýšenou odolnosťou proti mechanickému poškodeniu a vyznačujúce sa dobrými ventilačnými vlastnosťami.

Všetky produkty Rogelli sa vyznačujú vysokou kvalitou a funkčnosťou, čo z nich robí skvelú voľbu pre každého cyklistu.



 Cyklistické šortky Rogelli Adventure z voľnej série pre MTB



 
Kolekcia cyklistického oblečenia Rogelli obsahuje mnoho produktov, vrátane termoaktívnej bielizne, mikiny a tričiek s krátkym a dlhým rukávom. Cyklistické topánky Rogelli sú novinkou, ktorá sa objavila v posledných sezónach a sú určené pre amatérov, ktorí hľadajú kvalitné produkty za dostupnú cenu.

V roku 2020 zaviedla značka Rogelli do svojej ponuky aj cyklistické prilby. Dostupné v základných farbách si už od začiatku získali veľkú obľubu.

Tričko Rogelli Adventure z voľnej série pre MTB

Cyklistické oblečenie Rogelli je vysokokvalitné produkty, dostupné v širokej škále a sýtych farbách. Všetky produkty Rogelli sú vyrobené z priedušného materiálu, ktorý poskytuje optimálnu ventiláciu a rýchle schnutie.

 

Pozrite si všetky produkty z cyklistického oblečenia Rogelli >>>

Bežecké oblečenie Rogelli

Rogelli je značka bežeckého oblečenia, ktorá ponúka množstvo produktov pre bežcov. Ponúkajú kvalitné oblečenie za prijateľnú cenu. Ak ste bežec, ktorý hľadá kvalitné oblečenie, venujte pozornosť ponuke Rogelli. Nižšie sú uvedené tri časti venované rôznym aspektom produktov Rogelli.

Časť 1: Pohodlie pri behu

Dobré bežecké oblečenie by malo poskytovať pohodlie a voľnosť pohybu. Produkty Rogelli sú vyrobené z materiálov, ktoré vám umožňujú voľný pohyb. Bežecké košele pre mužov a ženy sú dostupné vo verziách s krátkym rukávom, dlhým rukávom a bez rukávov. Marathon bežecké šortky sú k dispozícii vo verziách s dlhými a krátkymi nohavicami alebo zodpovedajúcich bežeckých šortkách. Bežecké oblečenie Rogelli poskytuje maximálny komfort počas tréningu.

Časť 2: Odolnosť voči poveternostným vplyvom

Počasie vie byť nevyspytateľné, no dobre navrhnuté bežecké oblečenie by si malo poradiť v každej situácii. Rogelli ponúka bežecké mikiny, ktoré sú ako stvorené na chladnejšie dni. V prípade potreby sa oplatí zaobstarať aj vetrovku alebo vestu, ktorá poskytne ochranu pred vetrom a dažďom. Bežecké oblečenie Rogelli je trvácne a odolné voči poveternostným vplyvom, vďaka čomu beh neprestáva byť pôžitkom.

Časť 3: Bežecké príslušenstvo

Okrem bežeckého oblečenia ponúka Rogelli aj doplnky, ktoré uľahčia tréning. Čiapky, rukávy, bežecké rukavice na zimu sú len niektoré príklady. Všetky produkty sú starostlivo vyrobené z najlepších materiálov, aby zabezpečili maximálny komfort pre užívateľa.

Pozrite si všetko bežecké oblečenie Rogelli ->

Nakoniec si určite pozrite film propagujúci oblečenie a značku Rogelli. Napíšte do komentárov, čo si myslíte o značke Rogelli. Ak používate ich produkty, aký je váš názor na značku Rogelli? Čo sa vám na ňom páči a čo by ste zmenili?

 

pridať komentár

Polia označené (*) sú povinné Vaše údaje spracujeme v súlade s našimi Zásady ochrany osobných údajov.