GIRO Cestná prilba EMBER MIPS matte midnight heatwave GR-7100063

Propagácia
Položka nie je k dispozícii

Ak chcete byť informovaní, keď bude položka k dispozícii, zadajte svoju e-mailovú adresu.

Doba na vrátenie tovaru: 14 dní >
Nedávno k dispozícii: 18.04.2024

Popis

Popis

MONTARA MIPS
Táto prilba má všetky funkcie, ktoré cyklista potrebuje, od technológie MIPS, držiakov na kameru až po dostatočné vetranie. Jej kompaktný tvar poskytuje hlboké a bezpečné krytie a systém Roc Loc Air zlepšuje vetranie a zároveň zlepšuje prispôsobenie. Okrem pôsobivého chladiaceho výkonu sú prilby vybavené aj mäkkou antibakteriálnou výstelkou čela, ktorá vám zaistí pohodlie a sústredenie na trasu. Montara MIPS® je navrhnutá na úplnú integráciu okuliarov s držiakmi na remienky na zadnej strane prilby. Je vybavená P.O.V. clonou. Plus, ktorý umožňuje zdvihnúť hľadie a umiestniť okuliare na prednú časť prilby. Ďalšou skvelou funkciou je držiak na fotoaparát, ktorý je šikovným rozhraním pre vaše obľúbené svetlo alebo fotoaparát.

VENTILÁCIA:

  • Interné kanály
  • 16 vetracích otvorov

CERTIFIKÁTY:

  • CPSC Bicykel

KONŠTRUKCIA:

  • Vystuženie klietky

SYSTÉM MONTÁŽE/ NASTAVENIA:

  • Roc Loc 5 Air

VEĽKOSTI:

  • S: 51-55 cm
  • M: 55-59 cm

TECHNOLÓGIE:

Dámska séria - je kolekcia rôznych štýlov, strihov a cien prilieb vytvorená pre potreby žien. Hoci úroveň detailov a farebná škála sú jedinečné, tieto prilby nemajú jedinečný "dámsky strih". Je to preto, že medzi hlavami mužov a žien nie sú žiadne anatomické rozdiely, s výnimkou priemerného priemeru lebky. A keďže veľkosti prilieb Giro pokrývajú 98 % ľudskej populácie, veríme, že dámska séria ponúka viac možností pre ženy ako ktorákoľvek iná značka.

Roc Loc 5 Air Fit System - Tento revolučný systém nastavenia dodáva nový rozmer výkonu prilby tým, že zvyšuje chladenie, ako aj pohodlie a stabilitu nastavenia. Vďaka patentovanej konštrukcii, ktorá udržuje prilbu trochu nad hornou časťou lebky, umožňuje Roc Loc 5 Air prúdenie chladného vzduchu priamo nad hlavou, čím sa zvyšuje účinok vetracích otvorov a vnútorných kanálikov, ktoré prepúšťajú teplo z prilby. Nastavenie prispôsobenia kopíruje systém Roc Loc 5 a umožňuje vám ľahko nastaviť napnutie a sklon prilby dopredu v priebehu niekoľkých sekúnd jednou rukou.

MIPS - Všetky prilby Giro sú navrhnuté tak, aby čo najviac znižovali energiu a zároveň spĺňali a prekračovali prísne bezpečnostné normy. Cieľom prilieb Giro vybavených systémom MIPS je znížiť rotačné sily. Spoločnosť Giro sa domnieva, že prilby vybavené touto technológiou môžu znížiť rotačnú silu, ktorá sa môže preniesť na mozog jazdca pri určitých nárazoch.

Výstuž Roll Cage - Roll Cage je ľahká, ale pevná výstužná sieť neviditeľne vytvorená vo vnútri penovej vložky EPS. Pomáha prilbe zostať pohromade počas nárazu a poskytuje dodatočnú pevnosť a súdržnosť, ktorú si nevšimnete, pokiaľ ju nebudete potrebovať.

Hydrofilné polstrovanie - Hydrofilné polstrovanie dokáže nasiaknuť až 10-násobok svojej hmotnosti, čím vám pomáha vyrovnať sa s potením počas jazdy. Polstrovanie zachytáva vlhkosť a zabraňuje stekaniu potu do očí a potom rýchlo schne. Antimikrobiálne polstrovanie X-Static pomáha znižovať zápach a udržuje helmu sviežu.

P.O.V. Zorník Plus - Tento zorník je vybavený nastavovacím mechanizmom, ktorý vám umožní pohybovať ním hore a dole v niekoľkých krokoch. Tieto kroky zahŕňajú tri polohy a vysokú polohu na uloženie okuliarov nad obočím. Konštrukcia umožňuje jednoduché nastavenie clony jednou rukou počas jazdy.

Funkcie:

Sortiment: Prilba na bicykel
Pohlavie: Unisex
Farba:
  • Modrá
  • žltá
Záruka na výrobok 24 mesiacov
Systém MIPS: Áno

Názor klientov

Názor klientov

Názory môžu pridávať iba ľudia, ktorí si kúpili daný produkt.