GIRO cyklistická prilba full face DISCIPLE INTEGRATED MIPS matte glacier dazzle GR-7087559

Položka nie je k dispozícii

Ak chcete byť informovaní, keď bude položka k dispozícii, zadajte svoju e-mailovú adresu.

Doba na vrátenie tovaru: 14 dní >

Popis

Popis


Model Disciple MIPS má mnoho funkcií, ako je technológia MIPS, vynikajúce vetranie prostredníctvom 14 ventilačných otvorov a držiak na kameru P.O.V., ktorý oceníte pri zjazdoch. Disciple MIPS je skonštruovaný tak, aby spĺňal štandardy DH, ako aj freeride, downhill a enduro. Prilba Disciple MIPS® má škrupinu zo sklených vlákien, mäkké vnútorné polstrovanie a vetracie otvory na čele pre väčšie pohodlie. Vinylové nitrilové polstrovanie pozdĺž línie čeľuste prispieva k zvládnutiu nárazov v tejto kritickej oblasti a držiak na P.O.V. kameru a zabudované vrecká na reproduktory vám umožnia vytočiť si zvuk a video. Je tiež vybavená technológiou MIPS® na presmerovanie energie nárazu, ktorá môže poskytnúť lepšiu ochranu pri určitých nárazoch. Celkovo ide o pôsobivú možnosť pre novú éru jazdy.

  • Ventilácia: Vnútorný kanál, cielená ventilácia na čele, 14 ventilačných otvorov
  • Certifikáty: CPSC Bicykel, ASTM-1952 DH
  • Konštrukcia: Zákazková povrchová úprava vstrekovaného tesnenia
  • Veľkosti: XS: 51-53cm, S: 54-56cm, M: 57-59cm, L: 60-63cm

Technológie:

  • MIPS - Všetky prilby Giro sú navrhnuté tak, aby čo najviac znižovali energiu a zároveň spĺňali a prekračovali prísne bezpečnostné normy. Cieľom prilieb Giro vybavených systémom MIPS je znížiť rotačné sily. Spoločnosť Giro sa domnieva, že prilby vybavené touto technológiou môžu znížiť rotačnú silu, ktorá sa môže preniesť na mozog jazdca pri určitých nárazoch.
  • Vinylnitril (VN) - je mäkký a pružný materiál s výnimočnými vlastnosťami pri nárazoch. Na rozdiel od penového polystyrénu (EPS), ktorého výkonnosť sa znižuje s každým ďalším nárazom, VN dokáže pri správnom použití nepretržite absorbovať energiu viac ako jedného nárazu.
  • Držiak kamery P.O.V. - náš integrovaný systém držiaka kamery POV je bezpečný a veľmi ľahko sa používa, umožňuje vám okamžite umiestniť kameru POV na natáčanie alebo ju rýchlo vysunúť a zasunúť.

O SYSTÉME MIPS:

https://mipsprotection.com/

  • MIPS - Multi-Directional Impact Protection System (viacsmerový systém ochrany proti nárazu) - ide o systém, ktorý oddeľuje prilbu od vnútornej vložky špeciálnou dodatočnou vrstvou umiestnenou na elastických príchytkách. Stručne povedané, vyzerá to ako ďalšia tenká a pomerne mäkká vrstva plastu vo vnútri prilby, ktorá mierne "kĺže". K nemu sa pripájajú vnútorné hubky. Tento systém zabezpečuje, aby sa sily pôsobiace na mozog cyklistu počas pádu znížili. Systém MIPS má chrániť nielen pred vertikálnymi, ale aj šikmými nárazmi, ktoré sú údajne pre hlavu najnebezpečnejšie, a to aj v prilbe. V priebehu niekoľkých milisekúnd od nárazu sa plášť MIPS posunie o niekoľko milimetrov. Systém vyzerá celkom nenápadne, ale práve vďaka nemu sa prilba pri páde na hlave pohybuje minimálne a preberá celý náraz.

Funkcie:

Sortiment: Prilba na bicykel
Pohlavie: Unisex
Farba:
  • Šedá
  • Tyrkysová
Záruka na výrobok 24 mesiacov
Systém MIPS: Áno

Názor klientov

Názor klientov

Názory môžu pridávať iba ľudia, ktorí si kúpili daný produkt.