GIRO prilba na cestny bicykel aether spherical mips matte black flash GR-7099496

Propagácia
Položka nie je k dispozícii

Ak chcete byť informovaní, keď bude položka k dispozícii, zadajte svoju e-mailovú adresu.

Doba na vrátenie tovaru: 14 dní >
Nedávno k dispozícii: 30.07.2023

Popis

Popis

TAKTO SPERICKÉ MIPS
Od elegantného vzhľadu priemyselného dizajnu až po spôsob, akým táto prilba narába s energiou nárazu, sa Aether MIPS líši od doteraz vytvorených prilieb a ukazuje skutočný význam inovácie výkonu. Kombinuje otvorený, vzdušný dizajn s revolúciou v rotačnom energetickom manažmente a zvyšuje ochranu hlavy cyklistov. Vnútorná výstelka Aether s dvojitou hustotou Aether pomáha vyrovnať sa so širokým spektrom nárazových energií a ponúka aj hlboké vnútorné kanály na chladenie. Naša patentovaná sférická technológia MIPS® je integrovaná medzi vrstvami EPS peny namiesto na hlave jazdca, čo poskytuje jazdcom výhody MIPS bez ohrozenia pohodlia alebo chladiaceho výkonu. Ohromujúcu siluetu vytvára elegantná šesťdielna škrupina, ktorá obklopuje sériu masívnych prieduchov, s dodatočnou štrukturálnou výstužou vďaka výstužnému oblúku odolnému voči rozbitiu AURA. Posledným dotykom je náš systém Roc Loc 5+ Air fit s 3-smerným uchytením, ktorý umožňuje jednoduché úpravy v priebehu niekoľkých sekúnd.

  • VETRANIE: 11 vetracích otvorov s vnútornými kanálmi
  • CERTIFIKÁTY: CPSC bicykel
  • KONŠTRUKCIA: Vstavaná konštrukcia s EPS vložkou a progresívnym vrstvením, 6-dielna polykarbonátová škrupina, výstužný oblúk Aura
  • SYSTÉM FIT / NASTAVENIA: Roc Loc 5+ Air
  • VEĽKOSTI: S: 51 - 55 cm, M: 55 - 59 cm, D: 59 - 63 cm

TECHNOLÓGIE:

  • Šesťdielna škrupina - ohromujúci tvar vytvára šesť jednotlivých kúskov polykarbonátu okolo série masívnych prieduchov.
  • Vystužujúci oblúk Aura - Štrukturálnu integritu zvyšuje nerozbitný a priesvitný výstužný oblúk AURA, ktorý prechádza helmou.
  • Hlboký vnútorný kanál - v kombinácii s masívnymi prieduchmi vnútorný kanál núti vzduch prúdiť cez pokožku hlavy, čím poskytuje neuveriteľnú chladiacu silu.
  • Dokovacie body pre okuliare - Integrované upevňovacie body pre okuliare, s gumovými úchytkami pomáhajú zaistiť slnečné okuliare.
  • Progresívne vrstvenie - Aether používa EPS penu s viacerými hustotami na zníženie hmotnosti a zvládanie širokého spektra nárazovej energie.
  • Nanobead EPS Foam - Aby ste dosiahli štíhlu a štíhlu postavu bez toho, aby ste ohrozili štandardy ochrany, expandovaný polystyrén Aether s mikroperličkami.
  • Roc Loc 5+ Air Fit System - Okrem úpravy uchytenia na ergonomickom a kompaktnom ciferníku môžu cyklisti upraviť aj zvislé zarovnanie a nastaviť kontaktné body asymetricky.
  • MIPS Spherical- modernizovaná verzia systému ochrany mozgu MIPS, ktorý eliminuje plastovú sklznú rovinu pôvodného dizajnu MIPS.
  • In-Mold Construction-táto štruktúra kombinuje tvrdý vonkajší polykarbonátový plášť s penovou výstelkou prilby absorbujúcou nárazy. Proces spájania umožňuje lepšie ventilačné systémy, vďaka ktorým sú prilby do formy ľahšie a chladnejšie ako tradičné prilby.
  • Wentilation Wind Tunnel - Giro helmy sú vyrábané pomocou nášho patentovaného vetracieho systému Wind Tunnel. Tento prepracovaný vzor kombinuje aktívne vetracie otvory v škrupine prilby s výfukovými kanálmi vo vnútri prilby, ktoré tlačia čerstvý a chladný vzduch okolo hlavy jazdca a súčasne vytlačujú horúci a zatuchnutý vzduch. Je to najefektívnejší chladiaci systém, ktorý je k dispozícii, a rozdiel môžete cítiť vždy, keď idete.

O MIPS:

https://mipsprotection.com/

MIPS- viacsmerový systém ochrany pred nárazom- Je to systém, ktorý oddeľuje prilbu od vnútornej výstelky špeciálnou dodatočnou vrstvou umiestnenou na elastických háčikoch. Stručne povedané, vyzerá to ako dodatočná tenká a celkom mäkká vrstva plastu v strede prilby, ktorá mierne „kĺže“. Tu sú pripevnené vnútorné špongie. Tento systém znižuje sily, ktoré pri páde pôsobia na mozog jazdca. MIPS má chrániť nielen pred zvislými, ale aj šikmými údermi, ktoré sú vraj pre hlavu najnebezpečnejšie, aj keď nosia prilbu. V priebehu niekoľkých milisekúnd nárazu sa povlak MIPS posunie o niekoľko milimetrov. Systém vyzerá celkom nenápadne, ale vďaka nemu sa pri páde prilba mierne pohne po hlave a zaberie celý úder.

Funkcie:

Sortiment: Prilba na bicykel
Pohlavie: Unisex
Farba: čierna
Záruka na výrobok 24 mesiacov
Systém MIPS: Áno

Názor klientov

Názor klientov

Názory môžu pridávať iba ľudia, ktorí si kúpili daný produkt.