GIRO HELIOS SPHERICAL MIPS prilba na cestný bicykel, matte black fade

Položka nie je k dispozícii

Ak chcete byť informovaní, keď bude položka k dispozícii, zadajte svoju e-mailovú adresu.

Doba na vrátenie tovaru: 30 dní >
Nedávno k dispozícii: 12.08.2021

Popis

Popis

Giro Helios Spherical MIPSje mimoriadna prilba, ktorá kombinuje pokročilú technológiu ochrany hlavy s pohodlím a štýlovým dizajnom. V tomto popise chceme predstaviť najdôležitejšie vlastnosti tohto produktu, ktoré priťahujú pozornosť zákazníkov:

Sférická technológia MIPS – pre maximálnu ochranu a výkon

Srdcom Helios je Spherical MIPS Technology™, ktorá umožňuje, aby sa vonkajšia škrupina prilby počas nárazu otáčala okolo vnútornej vložky. Poskytuje lepšiu ochranu mozgu znížením rotačných síl pri nárazoch. Technológia Spherical MIPS je inovatívne riešenie, ktoré vám umožňuje poskytnúť komplexnejšiu ochranu a výkon.

Systém Roc Loc® 5 Air fit - pre maximálne pohodlie

Prilba je vybavená systémom Roc Loc® 5 Air fit, ktorý umožňuje presné a jednoduché nastavenie prilby podľa hlavy. Tento systém je nielen pohodlný, ale aj účinne zabraňuje posúvaniu prilby pri jazde. Vďaka tomu zostáva prilba stabilná a zaručuje tak maximálnu ochranu pri jazde.

Inovatívne vložky Ionic+ - pre mimoriadnu hygienu a pohodlie

Prilba je vybavená inovatívnymi vložkami Ionic+, ktoré sú antibakteriálne a absorbujú pot. Výstelky poskytujú trvalý antibakteriálny účinok a mimoriadne ľahko sa čistia, takže prilba zostáva svieža a čistá aj po dlhom dni jazdenia.

Giro Helios Spherical MIPS je ideálnou voľbou pre ľudí, ktorí hľadajú ľahkú, pohodlnú a bezpečnú cyklistickú prilbu. Použitie Nanobead EPS Foam umožnilo štíhlu siluetu prilby bez ohrozenia noriem ochrany. Reflexné prvky zvyšujú bezpečnosť na cestách a certifikát CPSC Bicycle potvrdzuje vysokú kvalitu a bezpečnosť prilby. Prilba má navyše 15 vetracích otvorov Wind Tunnel, vďaka ktorým bude váš tepelný komfort zachovaný aj pri intenzívnej jazde. Neváhajte a vyberte siGiro Helios Spherical MIPS- kombinácia inovatívnej technológie s bezkonkurenčným komfortom a bezpečnosťou.

Špecifikácia:

  • Technológia Sphericial MIPS
  • Ionic+ antibakteriálna podšívka
  • 15 vetracích otvorov s vnútornými kanálikmi
  • Certifikát CPSC Bicykel
  • In-Mold konštrukcia s EPS vložkou a progresívnym vrstvením
  • Kompletné spodné pokrytie Hardbody
  • Roc Loc® 5 Systém nastavenia vzduchu
  • Reflexné prvky
  • Veľkosti (obvod hlavy):
    • S: 51-55 cm
    • M: 55-59 cm
    • D: 59-63 cm

Použité technológie:

Deep Internal Channeling - v kombinácii s masívnymi prieduchmi núti vnútorný kanál prúdiť vzduch cez pokožku hlavy, čím poskytuje mimoriadny chladiaci výkon.

In-Mold Construction - konštrukcia, ktorá kombinuje vonkajšiu škrupinu z tvrdého polykarbonátu s penovou vložkou prilby tlmiacou nárazy. Proces spájania umožňuje lepšie vetracie systémy, vďaka čomu sú prilby vo forme ľahšie a chladnejšie ako tradičné prilby.

Ionic+ aniti-micorbial padding - antibakteriálne vložky pomáhajú absorbovať pot a vlhkosť a zároveň poskytujú trvalý antibakteriálny účinok

Spherical MIPS Technology - unikátny dizajn "guľového kurzu", ktorý presmeruje silu nárazu. Prilby so sférickou technológiou ponúkajú komplexnú ochranu mozgu a výkon bez kompromisov v oblasti pohodlia, vetrania, hmotnosti a štýlu.

Nanobead EPS Foam - pre dosiahnutie štíhlej a štíhlej postavy pri zachovaní štandardov ochrany bol ako konštrukčný materiál použitý polystyrén expandovaný mikroguličkami.

Progressive Layering - Prilba využíva penu EPS s viacerými hustotami na zníženie hmotnosti a zvládanie širokého spektra energií nárazu.

Reflective decals - reflexné prvky pre lepšiu viditeľnosť a bezpečnosť na ceste.

Roc Loc 5 Air Fit System - Okrem nastavenia držania na ergonomickom a kompaktnom gombíku môžu cyklisti nastaviť vertikálnu polohu a asymetricky doladiť kontaktné body.

Wind Tunnel Wentilation - Prilby Giro sú vyrobené s vlastným ventilačným systémom Wind Tunnel. Tento dizajn kombinuje aktívne vetracie otvory v škrupine prilby s výfukovými kanálmi vo vnútri prilby, ktoré tlačia čerstvý, chladný vzduch okolo hlavy jazdca a zároveň vytláčajú horúci stojatý vzduch von.



Funkcie:

Sortiment: Prilba na bicykel
Pohlavie: Muži
Farba: čierna
Záruka na výrobok 24 mesiacov
Systém MIPS: Áno

Názor klientov

Názor klientov

Názory môžu pridávať iba ľudia, ktorí si kúpili daný produkt.