Jeden cestovný kufrík / batoh BASIL MILES DAYPACK 17L, Upevnenie háčika systému Hook-On, vodeodolný polyester, čierna BAS-17750

Propagácia
Položka nie je k dispozícii

Ak chcete byť informovaní, keď bude položka k dispozícii, zadajte svoju e-mailovú adresu.

Doba na vrátenie tovaru: 14 dní >

Popis

Popis

Jednoduché cestovné vrecko / batoh BASIL MILES DAYPACK 14L, systém zapínania, nepremokavý polyester, čierna

Športový denný batoh Basil Miles je vždy v pohotovostnom režime. Vďaka štyrom rôznym možnostiam nosenia je tiež mimoriadne univerzálny a ľahko sa prispôsobí vašim potrebám. Pomocou rukoväte, odnímateľného ramenného popruhu alebo ramenného popruhu ho môžete prenášať ako batoh na bicykel, tašku cez rameno, tašku na bicykel alebo brašňu. Nosenie nevyhnutných vecí nebolo nikdy jednoduchšie vďaka jednoduchým funkciám, ktoré vám umožnia zmeniť štýl kabelky v priebehu niekoľkých okamihov. Veľká kapacita 17 litrov, samostatné priehradky a bezpečné upevňovacie prvky poskytujú dostatok úložného priestoru na cennosti a háčik so zapínaním na háčik znamená, že sa dá ľahko pripevniť k kufru. Reflexné detaily sa hodia aj pri jazde na bicykli v noci alebo pri obmedzenom svetle. Vďaka odolnému polyesteru a samostatným podšívkam je taška pevnou voľbou.

Funkcie:

- Vodotesné textílie udržujú veci v suchu.
- Táto taška má štyri rôzne možnosti nosenia, takže ju môžete nosiť, ako sa vám páči.
- Reflexné detaily vás udržia viditeľnými v tme.
- Ľahká montáž na kufor pomocou systému zavesenia.
- Vhodné aj pre elektrobicykle.

  • Rozmery: 31 cm x 17 cm x 44 cm
  • Hmotnosť: 1 kg
  • Nosnosť: 5 kg
  • Objem: 17 L
  • Materiál: polyester
  • Poloha na bicykli: zozadu
  • Montáž: na kufri
  • Inštalácia: Basil Hook-On System


BASIL HOOK ON SYSTEM / IN ZIPPER POCKET
Tento inovatívny a patentovaný systém pripájania je štandardom pre všetky nové luxusné tašky Basil. Rozstup háčikov je nastaviteľný pre čo najlepšie umiestnenie na kufri, vďaka čomu sú tašky Basil vhodné aj na použitie na prednom stojane. Systém uzamknutia zelenej vlajky poskytuje ďalšiu ochranu pred odopnutím tašky. Tento systém je vhodný aj pre elektrobicykle. Vhodný pre rúrky kufra s maximálnym priemerom 16 mm.


HISTÓRIA BASIL 

Sme spoločnosť Basil. Chceme vidieť, ako sa vám na bicykli páči, a preto vyrábame krásne a funkčné doplnky k bicyklom, ktoré vás nabádajú k ešte častejšej jazde. Pretože bicyklovanie je zdravé a dáva vám dennú dávku šťastia a úsilia.

Všetko sa to začalo pred 40 rokmi, keď Ine van Dam vstúpila do cykloobchodu Nico van Balveren. Hľadala prútený košík na bicykel. Nico vyvinul taký kôš a urobil Ine veľkú radosť. A najdôležitejšie bolo, že kvôli tomuto koši sa jej na bicykli páčili ešte viac.

Odvtedy sa v našom rodinnom podnikaní veľa nezmenilo. Našou vášňou je vývoj produktov, vďaka ktorým bude jazda na bicykli zábavnejšia a príjemnejšia. A vždy zohľadníme vaše želania.

Funkcie:

Sortiment: Sakwy
Farba: čierna
Vodeodolný: Áno
Objem: 17,0 L
Zapínanie: na kufri
Váha: 1000 g
Záruka na výrobok 24 mesiacov

Názor klientov

Názor klientov

Názory môžu pridávať iba ľudia, ktorí si kúpili daný produkt.