Leštidlo na pneumatiky VREDESTEIN TYRE SEALANT 500 ml VRD-20043

Propagácia
Položka nie je k dispozícii

Ak chcete byť informovaní, keď bude položka k dispozícii, zadajte svoju e-mailovú adresu.

Doba na vrátenie tovaru: 14 dní >
Nedávno k dispozícii: 25.07.2022

Popis

Popis

Tesnenie pneumatík Vredestein znižuje pravdepodobnosť prepichnutia takmer na nulu. Pôsobí preventívne aj po prepichnutí pneumatiky. Na dosiahnutie optimálnych výsledkov sa môže používať v kombinácii s pneumatikami Tubeless Ready. Tmel na pneumatiky je vhodný aj pre bezdušové modely UST.

Výhody používania tesniaceho prostriedku na pneumatiky Vredestein:
- Menšie riziko prepichnutia
- Menšia pravdepodobnosť "prepichnutia" (prepichnutie, ku ktorému dôjde, keď sa duša zachytí medzi pneumatikou a ráfikom).
- Úspora hmotnosti v porovnaní s bežnou pneumatikou s dušou aj so systémom UST Tubeless.
- Znížený valivý odpor: trenie medzi dušou a pneumatikou má negatívny vplyv na valivý odpor. To je neutralizované kombináciou tesniaceho prostriedku na pneumatiky Vredestein a prípravku Tubeless Ready.
- Lepšia priľnavosť/priľnavosť: Možnosť jazdy s nižším tlakom v pneumatikách prispieva k lepšej priľnavosti.

Pneumatika ľahšie kopíruje obrysy prekážok. Tesniaca hmota na pneumatiky Vredestein pôsobí ako preventívna ochrana pred prepichnutím v situáciách, keď tesniaca hmota vyschne v dôsledku unikajúceho vzduchu. Vďaka patentovanej zmesi živíc obsiahnutých v tmelu zostáva zátka na svojom mieste a vytvára trvalé tesnenie vo vnútornej trubici. To všetko sa stane v zlomku sekundy, takže cyklista si to nevšimne! Vredestein Tyre Sealant bol vyvinutý v spolupráci s MTB tímami sponzorovanými spoločnosťou Vredestein, ako napríklad Rabobank-Giant Offroad Team.

Funkcie:

Sortiment: Tmel na pneumatiky
Objem: 500 ml
Záruka na výrobok 24 mesiacov

Názor klientov

Názor klientov

Názory môžu pridávať iba ľudia, ktorí si kúpili daný produkt.