Lyžiarske / snowboardové okuliare GIRO CONTACT BLACK WORDMARK GR-7082472

Propagácia
Položka nie je k dispozícii

Ak chcete byť informovaní, keď bude položka k dispozícii, zadajte svoju e-mailovú adresu.

Doba na vrátenie tovaru: 30 dní >
Nedávno k dispozícii: 27.11.2023

Popis

Popis

CONTACT

Prelomový dizajn okuliarov Contact ™ uľahčuje okamžité prispôsobenie sa meniacim sa poveternostným a svetelným podmienkam. Systém výmeny snímok čelného skla nastavuje nový štandard pre rýchlu, presnú a bezpečnú výmenu skla vďaka aretačnému a uvoľňovaciemu mechanizmu tlačidla. Samonavádzacie magnety vedú a držia čelné sklo VIVID bezpečne na svojom mieste na tomto elegantnom bezrámovom modeli. Kontakt ponúka jedinečné zorné pole a obsahuje dva prémiové objektívy - VIVID s optikou od spoločnosti ZEISS.

RÁM:
Bezrámový dizajn EXV

SKLO:
Snapshot - systém výmeny magnetického skla
Tabule Toric VIVID s optikou ZEISS
Obsahuje dve tabule VIVID ZEISS:
- VIVID EMERALD 22% S2 -SLNKO A OBLAKY
- VIVID INFRARED 62%* S1- TMAVÝ / CLOUD
* percento priepustnosti svetla

VLASTNOSTI / FUNKCIE:
- EXV - technológia rozšíreného zobrazenia
- Ventilačná technológia EVAK ™
- Trojvrstvová pena na tvár s povrchovou úpravou z mikrofleece
- Proti zahmlievaniu
- Bezproblémová kompatibilita so všetkými prilbami Giro
- Zahŕňa puzdro a ďalší kryt čelného skla

TECHNOLÓGIE:

EVAK VENT TECHNOLOGY - Technológia Evak Vent, ktorá sa používa iba v modeloch okuliarov VIVID, používa novú penu z mimoriadne odolného, ​​nenasiakavého materiálu. Otvory EVAK minimalizujú riziko zahmlievania tým, že súčasne uvoľňujú vlhkosť a vytvárajú ochrannú bariéru.

EXPANSION VIEW TECHNOLOGY - Technológia rozšíreného zobrazenia - Naša prielomová technológia Giro (EXV), vyvinutá a vylepšená v našom výskumnom a vývojovom centre v Santa Cruz v Kalifornii, predstavuje nový dizajn rámu, ktorý vytvára jedinečné zorné pole. Začali sme návrhom okuliarov kompatibilných s prilbou, potom sme vylúčili a zmenšili materiál rámu a navrhli bezrámové zóny, aby sme optimalizovali masívne sférické šošovky a dosiahli maximálne periférne videnie v našich okuliaroch.

VIVID - je patentovaná technológia skla vyvinutá spoločnosťou Giro v spolupráci so spoločnosťou Zeiss Optics, ktorá zlepšuje vizuálny zážitok na snehu zlepšením kontrastu a ostrosti okna. Technológia VIVID efektívne manipuluje s modrým svetlom, umožňuje priechod kontrastného modrého svetla a blokuje škodlivé UV lúče. VIVID v podstate filtruje oblačnosť a oslobodzuje vaše oči od sledovania trasy a sústredenia sa na vychutnávanie si jazdy.

VIVID znižuje únavu očí, zlepšuje reakčný čas, zvyšuje sebavedomie a zaisťuje presné videnie bez nadmerného nasýtenia farby.


SNAPSHOT - Snapshot Glass Replacement System využíva samovyrovnávacie magnety vzácnych zemín a bezpečný uzamykací mechanizmus pre rýchlu a prakticky bez námahy výmenu skla. Sklo pri kontakte s rámom jednoducho zacvakne na miesto a potom sa bezpečne zaistí. Keď sa priblížia mraky, stlačte tlačidlo, uvoľnite sklo a vložte vybrané sklo VIVID.

Funkcie:

Sortiment: Okuliare na lyže / snowboard
Farba rámu: čierna
Objektívy: Zrkadlovka
Záruka na výrobok 24 mesiacov
Veková skupina: Dospelí

Názor klientov

Názor klientov

Názory môžu pridávať iba ľudia, ktorí si kúpili daný produkt.