Lyžiarske / snowboardové okuliare GIRO RINGO CITRON ICEBERG APEX GR-7105411

Propagácia
Položka nie je k dispozícii

Ak chcete byť informovaní, keď bude položka k dispozícii, zadajte svoju e-mailovú adresu.

Doba na vrátenie tovaru: 30 dní >
Nedávno k dispozícii: 01.03.2022

Popis

Popis

RINGO

Aby ste boli v horách šťastní, musíte byť v pohodlí so všetkým svojim vybavením, zreteľne vidieť všetko okolo seba a mať skvelý prístup. Dobrý štýl tiež pomáha. Našťastie vám okuliare Ringo ™ môžu pomôcť. Vďaka vynikajúcemu sklu VIVID s optikou ZEISS sa zvyšuje viditeľnosť, aby sa zlepšil kontrast a zvýšilo sebavedomie. Okuliare Ringo sa tiež vyznačujú dokonalým prispôsobením Seamless Compatibility (vďaka čomu dokonale zapadajú do helmy Giro); Trojvrstvová pena na tvár s mikrofleecovým povrchom poskytuje jemný pocit; a povlak proti zahmlievaniu na zníženie odparovania. Vyberte si túto zimu Ringo, na ktoré sa môžete spoľahnúť.

RÁM:

Konštrukcia rámu EXV

SKLO:

Torické sklo VIVID s optikou ZEISS

Zahŕňa jednu tablu VIVID ZEISS:

- ŽIVÉ EMBER 36% S2 - SLNKO A OBLAKY

* percento priepustnosti svetla

VLASTNOSTI / FUNKCIE:

- EXV - rozšírená technológia zobrazenia

- Trojvrstvová pena na tvár s povrchom z mikro rúna

- Proti zahmlievaniu

- Bezproblémová kompatibilita so všetkými prilbami Giro

- OTG - dá sa nosiť cez okuliare

TECHNOLÓGIE:

EXPANSION VIEW TECHNOLOGY  - Technológia rozšíreného zobrazenia - Naša prielomová technológia Giro (EXV), vyvinutá a vylepšená v našom výskumnom a vývojovom centre v Santa Cruz v Kalifornii, predstavuje nový dizajn rámu, ktorý vytvára jedinečné zorné pole. Začali sme návrhom okuliarov kompatibilných s prilbou, potom sme vylúčili a zmenšili materiál rámu a navrhli bezrámové zóny, aby sme optimalizovali masívne sférické šošovky a dosiahli maximálne periférne videnie v našich okuliaroch.

VIVID - je patentovaná technológia skla vyvinutá spoločnosťou Giro v spolupráci so spoločnosťou Zeiss Optics, ktorá zlepšuje vizuálny zážitok na snehu zlepšením kontrastu a ostrosti okna. Technológia VIVID efektívne manipuluje s modrým svetlom, umožňuje priechod kontrastného modrého svetla a blokuje škodlivé UV lúče. VIVID v podstate filtruje oblačnosť a oslobodzuje vaše oči od sledovania trasy a sústredenia sa na vychutnávanie si jazdy.

VIVID znižuje únavu očí, zlepšuje reakčný čas, zvyšuje sebavedomie a zaisťuje presné videnie bez nadmerného nasýtenia farieb.

Funkcie:

Sortiment: Okuliare na lyže / snowboard
Farba rámu: žltá
Objektívy: Zrkadlovka
Záruka na výrobok 24 mesiacov
Veková skupina: Dospelí

Názor klientov

Názor klientov

Názory môžu pridávať iba ľudia, ktorí si kúpili daný produkt.