BASIL B-SAFE BACKPACK NORDLICHT 18L, Batoh na bicykel, uchytenie na háčik Hook-On System, grafitová čierna + Osvetlenie BAS-17775

Propagácia
Položka nie je k dispozícii

Ak chcete byť informovaní, keď bude položka k dispozícii, zadajte svoju e-mailovú adresu.

Doba na vrátenie tovaru: 14 dní >

Popis

Popis

Batoh BASIL B-SAFE BACKPACK NORDLICHT 18L, systém zavesenia, grafitovo čierna + osvetlenie (NOVINKA)

Batoh Basil B-Safe Nordlicht má kapacitu 18 litrov a je pútavým batohom s niekoľkými novinkami. Cyklistický batoh? Áno, ale je to kufrík a batoh v jednom! Kabelka má funkciu proti krádeži vďaka skrytému zipsu a niekoľkým skrytým vreckám. S ohľadom na to môžete svoje veci vziať so sebou s dôverou! Taška ponúka priestor pre 15,6-palcový notebook a iPad. Je tu tiež priestor pre nabíjačku na elektrokolo a rôzne malé doplnky. Na ramennom popruhu je skryté vrecko na dôležité karty a malé dokumenty a smartphone je možné nabíjať na cestách pomocou portu USB.

Ďalším inteligentným prvkom je LED osvetlenie s technológiou Nordlicht * na prednej strane tašky. Zámerom nie je nahradiť bežné osvetlenie, ale zvýšiť viditeľnosť. Batoh Basil B-Safe má polstrované ramenné popruhy a plne polstrovaný chrbát, aby ste mohli batoh pohodlne prenášať. Popruh s prackou drží ramenné popruhy pohromade, a to aj pri jazde na bicykli. Batoh stačí zavesiť na bicykel alebo na nosič e-bicyklov so systémom Hook-On. Pretože je taška prenášaná cez kufor, jazda na bicykli bude stabilná a bezpečnejšia, čo z nej urobí šikovný doplnok pri rannom dochádzaní v rušnej premávke.

Funkcie:

- Zahŕňa nepremokavý dažďový kryt na ochranu vašich vecí.
- Má reflexné slučky, ku ktorým môžete pripevniť LED svetlá alebo prilbu.
- Veľká kapacita 18 litrov.

* Technológiu Nordlicht je možné použiť ako doplnkové osvetlenie a za žiadnych okolností by nemala nahrádzať zákonom požadované svetlo na bicykli. Kedykoľvek na bicykli použijete akékoľvek svetlo, musí vždy zodpovedať miestnym predpisom.

  • Rozmery: 31 cm x 16 cm x 52 cm
  • Hmotnosť: 1 kg
  • Nosnosť: 5 kg
  • Objem: 18 l
  • Materiál: polyester
  • Poloha na bicykli: zozadu
  • Montáž: na kufri
  • Inštalácia: Basil Hook-On System

BASIL HOOK ON SYSTEM / IN ZIPPER POCKET
Tento inovatívny a patentovaný systém zapínania na háčiky je štandardom pre všetky nové luxusné tašky Basil. Rozstup háčikov je nastaviteľný pre čo najlepšie umiestnenie na kufri, vďaka čomu sú tašky Basil vhodné aj na použitie na prednom stojane. Systém uzamknutia zelenej vlajky poskytuje ďalšiu ochranu pred odopnutím tašky. Tento systém je vhodný aj pre elektrobicykle. Vhodný pre rúrky kufra s maximálnym priemerom 16 mm.

Funkcie:

Sortiment: Batohy
Farba: čierna
Vodeodolný: Nie
Objem: 18,0 L
Vrátane jedálne: Nie
Pláštenka: Áno
Systém zadného vetrania: Áno
Hrudný remienok: tak
Opasok: Nie
Váha: 1000 g
Záruka na výrobok 24 mesiacov

Názor klientov

Názor klientov

Názory môžu pridávať iba ľudia, ktorí si kúpili daný produkt.