GIRO Cyklistické okuliare blok mtb red grey (grey cobalt 10% S3 + clear 99% S0) prídavné zariadenie pre šmykľavku GR-7086550

Propagácia
Položka nie je k dispozícii

Ak chcete byť informovaní, keď bude položka k dispozícii, zadajte svoju e-mailovú adresu.

Doba na vrátenie tovaru: 14 dní >
Nedávno k dispozícii: 09.06.2023

Popis

Popis


Cylindrické okuliare majú retro štýl a poskytujú vynikajúcu viditeľnosť vďaka optike Zeiss.

Odolná a hmlu minimalizujúca ventilačná technológia EVAK zaisťuje jasnú viditeľnosť, zatiaľ čo trojvrstvová mikroflísová pena na tvári sa postará o lepšiu ochranu vašich lícnych kostí. Blok tiež kombinuje široké zorné pole EXV s výnimočnou jasnosťou objektívu VIVID s optikou ZEISS®.

  • Rám: konštrukcia rámu EXV
  • Sklo: Vstrekovaná cylindrická šošovka VIVID s optikou ZEISS®
  • GREY COBALT 10% S3 farebné sklo + 99% S0 číre sklo

Technológie:

  • technológia šošoviek vivid s optikou Zeiss - vivid je patentovaná technológia šošoviek vyvinutá spoločnosťou Giro v spolupráci s optikou Zeiss, ktorá zlepšuje vizuálny zážitok na snehu zvýšením kontrastu.
  • Vstrekovaná cylindrická šošovka s optikou Zeiss - Vstrekovaná cylindrická šošovka pomáha zdokonaliť optiku a minimalizovať skreslenie, ktoré sa môže vyskytnúť pri tepelne tvarovaných cylindrických šošovkách.
  • Technológia Expansion View - Prelomová technológia Expansion View Technology (EXV) spoločnosti Giro, vyvinutá a zdokonalená v našom výskumnom a vývojovom centre v kalifornskom Santa Cruz, predstavuje novú konštrukciu rámu, ktorá vytvára jedinečné zorné pole. Začali sme návrhom okuliarov kompatibilných s prilbou, potom sme odstránili a zredukovali materiál z rámu a navrhli bezrámové zóny, aby sme optimalizovali masívne sférické šošovky pre maximálne periférne videnie v našich okuliaroch.
  • Technológia ventilácie Evak - Technológia ventilácie EVAK, ktorá sa používa výhradne na modeloch okuliarov Vivid, využíva novú penu z mimoriadne pevného, nenasiakavého materiálu. Ventilačné otvory EVAK minimalizujú zahmlievanie uvoľňovaním vlhkosti a zároveň vytvárajú bariéru proti poveternostným vplyvom.
  • Povrchová úprava proti zahmlievaniu - Každý zorník okuliarov Giro má našu povrchovú úpravu proti zahmlievaniu, ktorá zaručuje jasnú viditeľnosť a dobrý zážitok z jazdy.

Funkcie:

Sortiment: Cyklistické okuliare
Objektívy:
  • Bezfarebný
  • Vymeniteľné
Záruka na výrobok 24 mesiacov
Veková skupina: Dospelí

Názor klientov

Názor klientov

Názory môžu pridávať iba ľudia, ktorí si kúpili daný produkt.