GIRO dámske cyklistické rukavice strada massa sg lf black GR-7076409

Propagácia
Položka nie je k dispozícii

Ak chcete byť informovaní, keď bude položka k dispozícii, zadajte svoju e-mailovú adresu.

Doba na vrátenie tovaru: 14 dní >
Nedávno k dispozícii: 22.08.2023

Popis

Popis

Tieto rukavice majú Technogel, ktorý zodpovedá obrysom vašich rúk, AX Suede pre odolnosť a zvršok vyrobený z potu, priedušná sieťovina, ktorá sa tiahne v štyroch smeroch. Boli navrhnuté pre mimoriadne tlmenie vďaka dvojitej vrstve Technogel s penovou podšívkou. Jedinečne ergonomický dizajn rukavíc Strada Massa SG LF a vysoko kvalitná konštrukcia zlepšujú priľnutie a pocit a zároveň eliminujú objemný pocit ostatných ultramäkkých rukavíc.

Horná ruka:

  • Vlhkosť odvádzajúca priedušná sieťovina so štyrmi smermi
  • Vysoko absorpčný povrch z mikrovlákna
  • Upravené malé zapínanie na suchý zips
  • Reflexné prvky

Dlaň:

  • Technológia Super Fit s tromi panelmi
  • Dlaň z mikrovlákna AXE semiš
  • Zváraná chlopňa na utiahnutie rukavice
  • Technológia dotykovej obrazovky pre použitie s mobilnými zariadeniami

Vypchávka:

  • 2 mm výplň Technogel a 4 mm penová výplň

Veľkosti:

  • S (obvod ruky 155-169 mm / dĺžka ruky 160-169 mm)
  • M (obvod ruky 170-189 mm / dĺžka ruky 170-184 mm)
  • L (obvod ruky 190-204 mm / dĺžka ruky 185-195 mm)

Technológie:

Super Fit Engineering je patentovaný proces, ktorý ovplyvňuje prispôsobenie, vzhľad a dizajn každej rukavice Giro pre maximálny komfort a výkon. Presným prispôsobením ruky, prstov a polstrovaných zón tvarom a rozmerom ruky Super Fit Engineering redukuje pocity uviaznutia a nepohodlia a zároveň zlepšuje uchopenie, pocit z riadidiel a účinnosť polstrovania. A keďže má model k dispozícii šesť veľkostí, takmer každý jazdec si môže zvoliť rukavice, ktoré vyhovujú jeho potrebám.

Technológia dotykovej obrazovky - Kapacitné dotykové obrazovky, ktoré sa nachádzajú vo väčšine mobilných zariadení, ako je napríklad iPhone, reagujú na prirodzenú bioelektrinu pokožky. Pripojením optického vlákna ku končekom prstov vybraných rukavíc Giro môžete zostať v kontakte so svojím mobilným zariadením bez toho, aby ste rukavice museli vyberať.

Technogel je patentovaný polyuretánový materiál pôvodne navrhnutý pre lekárske aplikácie. Technogel používame na vložku do našich prémiových rukavíc kvôli jeho vynikajúcim vlastnostiam rozloženia tlaku. Po stlačení medzi rukavicou a riadidlami sa Technogel prilepí na ruku a deformuje sa pozdĺž všetkých troch osí. Normálne tlmiace materiály majú tendenciu deformovať sa iba pozdĺž jednej osi, čo spôsobuje vytváranie tlaku v zónach priameho kontaktu. Giro rukavice s Technogelom poskytujú lepšie rozloženie tlaku až o 300% lepšie ako štandardný gél, pre väčšie pohodlie a ochranu pred znecitlivením na dlhú dobu. Vynikajúca absorpcia nárazov až o 30% lepšia ako štandardný gél na ochranu pred nárazmi a vibráciami. Dlhotrvajúci výkon - v priebehu času nestvrdne ani sa nezhorší, takže rukavice zostane pružná a pohodlná.

Three-piece palm construction  - Jedinečná 3-dielna konštrukcia dlane je vyrobená tak, aby vyhovovala rukaviciam, a znižovala tak pocit zviazania. Umožňuje prirodzené pohyby ruky pre lepšiu kontrolu bez ovplyvnenia pocitu z volantu. Vďaka tomu, že každá časť ruky napodobňuje vlastnosti ruky a zápästia, zvyšujú rukavice Giro priľnavosť a poskytujú najvyššiu úroveň ochrany celej ruky. Lepšia priľnavosť potrebná pre maximálnu kontrolu a pocit z riadenia. 2 - VNÚTORNÉ RUKY - Super Dizajnovaný dlaňový panel Fit bol optimalizovaný tak, aby poskytoval pohodlné nosenie bez toho, aby vás niekto cítil, keď ho uchopíte za riadidlá. Vďaka starostlivému prispôsobeniu štruktúry prirodzenému tvaru ruky zostávajú rukavice pružné a zároveň poskytujú ochrannú vrstvu. 3 - VŠETKY - Špeciálne navrhnuté rukavice Giro sú navrhnuté tak, aby podporovali prirodzený pohyb ruky a zároveň poskytovali podložku a ochranu tam, kde to najviac potrebujete. Optimalizáciou hrúbky a polohy vložky s integrovanými flex zónami poskytujú rukavice Giro prirodzenejší pohyb prstov a kĺbov.

Funkcie:

Sortiment: Letné rukavice
Pohlavie: Ženy
Farba: čierna
Pohodlie: Leto
Odpisy: Gelowa
Vetruvzdorný: Nie
Záruka na výrobok 24 mesiacov

Názor klientov

Názor klientov

Názory môžu pridávať iba ľudia, ktorí si kúpili daný produkt.