Lyžiarske / snowboardové okuliare GIRO ARTICLE BRIGHT GREEN PEAK GR-7094187

Propagácia
Položka nie je k dispozícii

Ak chcete byť informovaní, keď bude položka k dispozícii, zadajte svoju e-mailovú adresu.

Doba na vrátenie tovaru: 30 dní >
Nedávno k dispozícii: 16.02.2022

Popis

Popis

ARTICLE

Nové okuliare Article ™ sú ideálne pre celodennú zábavu na snehu. Tieto okuliare bohaté na funkcie majú elegantné zakrivenie a špičkovú optiku vďaka torickým šošovkám VIVID. Vyberte si z dvoch sklenených tabúľ VIVID pomocou systému výmeny skla Slash Seal. Ventilačná technológia EVAK zvyšuje celkový výkon a odolnosť - je ideálna pre celodenné výlety na lyžiach alebo snowboardoch. Vďaka okuliarom Article môžete lepšie vyjadriť svoj štýl s novými vymeniteľnými remienkami Adapt Straps.

RÁM:
Polorámová konštrukcia EXV

SKLO:
Slash Seal - Systém výmeny objektívu - Systém výmeny skla
Torické sklo VIVID s optikou ZEISS
Obsahuje dve tabule VIVID ZEISS:
- VIVID EMERALD 22% S2 - SLNKO A OBLAKY
- VIVID INFRARED 62%* S1 - TMAVÝ / CLOUD
* percento priepustnosti svetla

VLASTNOSTI / FUNKCIE:
- EXV - technológia rozšíreného zobrazenia
- Ventilačná technológia EVAK ™
- Trojvrstvová pena na tvár s povrchovou úpravou z mikrofleece
- Proti zahmlievaniu
- Bezproblémová kompatibilita so všetkými prilbami Giro
- OTG - dá sa nosiť cez okuliare
- Kompatibilné s vymeniteľnými remienkami Adapt

TECHNOLÓGIE:

ADAPT STRAP - Nový náhradný remienok na okuliare - Adapt Strap - je vašou vstupenkou na prispôsobenie vašich okuliarov. Tento remienok zaisťuje čisté a plynulé zapadnutie do rámu, aby ste rýchlo zmenili vzhľad svojich okuliarov. Adapt Strap je k dispozícii v mnohých farbách, ktoré zladia alebo odlíšia vaše okuliare a dosiahnu maximálny možný prejav. Takže mixujte, zlaďte a upravte svoju súpravu tak, aby ste boli každý deň na snehu.

EVAK VENT TECHNOLOGY - Technológia Evak Vent, ktorá sa používa iba v modeloch okuliarov VIVID, používa novú penu z mimoriadne odolného, ​​nenasiakavého materiálu. Otvory EVAK minimalizujú riziko zahmlievania tým, že súčasne uvoľňujú vlhkosť a vytvárajú ochrannú bariéru.

EXPANSION VIEW TECHNOLOGY - Technológia rozšíreného zobrazenia - Naša prielomová technológia Giro (EXV), vyvinutá a vylepšená v našom výskumnom a vývojovom centre v Santa Cruz v Kalifornii, predstavuje nový dizajn rámu, ktorý vytvára jedinečné zorné pole. Začali sme návrhom okuliarov kompatibilných s prilbou, potom sme vylúčili a zmenšili materiál rámu a navrhli bezrámové zóny, aby sme optimalizovali masívne sférické šošovky a dosiahli maximálne periférne videnie v našich okuliaroch.

SLASH SEAL - LENS INTERCHANGE SYSTEM  - Nový systém výmeny skla Slash Seal je ľahké a intuitívne riešenie na výmenu skla na cestách. Jednoducho zarovnajte rám s novým sklom a po celom obvode ho stlačte, aby ste zaistili bezpečné uchytenie.

VIVID - je patentovaná technológia skla vyvinutá spoločnosťou Giro v spolupráci so spoločnosťou Zeiss Optics, ktorá zlepšuje vizuálny zážitok na snehu zlepšením kontrastu a ostrosti okna. Technológia VIVID efektívne manipuluje s modrým svetlom, umožňuje priechod kontrastného modrého svetla a blokuje škodlivé UV lúče. VIVID v podstate filtruje oblačnosť a oslobodzuje vaše oči od sledovania trasy a sústredenia sa na vychutnávanie si jazdy.

VIVID znižuje únavu očí, zlepšuje reakčný čas, zvyšuje sebavedomie a zaisťuje presné videnie bez nadmerného nasýtenia farby.

Funkcie:

Sortiment: Okuliare na lyže / snowboard
Farba rámu: Zelená
Objektívy:
  • Zrkadlovka
  • Vymeniteľné
Záruka na výrobok 24 mesiacov
Veková skupina: Dospelí

Názor klientov

Názor klientov

Názory môžu pridávať iba ľudia, ktorí si kúpili daný produkt.