Lyžiarske / snowboardové okuliare GIRO FACET GREY PEACH PEAK GR-7094545

Propagácia
Položka nie je k dispozícii

Ak chcete byť informovaní, keď bude položka k dispozícii, zadajte svoju e-mailovú adresu.

Doba na vrátenie tovaru: 30 dní >

Popis

Popis

FACET

Okuliare Facet ™ majú klasický štýl a detaily, ktoré sa hodia do stredného rámu. Viditeľnosť v horách je ešte vylepšená objektívom VIVID s optikou ZEISS® a technológiou širokého zorného poľa EXV. Trojvrstvová pena na tvár je navyše vybavená rúnom Plush Max pre jemný pocit na tvári a ventilačná technológia EVAK zabraňuje zahmlievaniu skla. Pamätajte, že okuliare majú veľa rôznych farieb. Prezrite si ich všetky a nájdite tú, ktorá zodpovedá vašej osobnosti. Choďte o krok ďalej a doplňte svoje okuliare Facet o akúkoľvek helmu Giro, aby ste dotvorili svoj štýl.

RÁM:
Rámová konštrukcia EXV - dámska

SKLO:
Turbulentné sklo VIVID s optikou ZEISS
Zahŕňa jednu tablu VIVID ZEISS:
- VIVID ONYX 14% S3 - SLNKO A OBLAKY
* percento priepustnosti svetla

VLASTNOSTI / FUNKCIE:
- EXV - rozšírená technológia zobrazenia
- Ventilačná technológia EVAK ™
- Trojvrstvová pena na tvár ukončená rúnom Plush Max
- Proti zahmlievaniu
- Bezproblémová kompatibilita so všetkými prilbami Giro
- OTG - dá sa nosiť cez okuliare

TECHNOLÓGIE:

EVAK VENT TECHNOLOGY  - Technológia Evak Vent, ktorá sa používa iba v modeloch okuliarov VIVID, používa novú penu z mimoriadne odolného, ​​nenasiakavého materiálu. Otvory EVAK minimalizujú riziko zahmlievania tým, že súčasne uvoľňujú vlhkosť a vytvárajú ochrannú bariéru.

EXPANSION VIEW TECHNOLOGY  - Technológia rozšíreného zobrazenia - Naša prielomová technológia Giro (EXV), vyvinutá a vylepšená v našom výskumnom a vývojovom centre v Santa Cruz v Kalifornii, predstavuje nový dizajn rámu, ktorý vytvára jedinečné zorné pole. Začali sme návrhom okuliarov kompatibilných s prilbou, potom sme vylúčili a zmenšili materiál rámu a navrhli bezrámové zóny, aby sme optimalizovali masívne sférické šošovky a dosiahli maximálne periférne videnie v našich okuliaroch.

VIVID - je patentovaná technológia skla vyvinutá spoločnosťou Giro v spolupráci so spoločnosťou Zeiss Optics, ktorá zlepšuje vizuálny zážitok na snehu zlepšením kontrastu a ostrosti okna. Technológia VIVID efektívne manipuluje s modrým svetlom, umožňuje priechod kontrastného modrého svetla a blokuje škodlivé UV lúče. VIVID v podstate filtruje oblačnosť a oslobodzuje vaše oči od sledovania trasy a sústredenia sa na vychutnávanie si jazdy.

VIVID znižuje únavu očí, zlepšuje reakčný čas, zvyšuje sebavedomie a zaisťuje presné videnie bez nadmerného nasýtenia farieb.

Funkcie:

Sortiment: Okuliare na lyže / snowboard
Farba rámu: čierna
Objektívy: Tma
Záruka na výrobok 24 mesiacov
Veková skupina: Dospelí

Názor klientov

Názor klientov

Názory môžu pridávať iba ľudia, ktorí si kúpili daný produkt.