Vak do kufra BASIL MILES TRUNKBAG 7L, Universal Bridge System, vodeodolný polyester, tmavomodrá BAS-17668

Propagácia
Položka nie je k dispozícii

Ak chcete byť informovaní, keď bude položka k dispozícii, zadajte svoju e-mailovú adresu.

Doba na vrátenie tovaru: 30 dní >
Nedávno k dispozícii: 12.02.2022

Popis

Popis

Vak do kufra BASIL MILES TRUNKBAG 7L, systém Universal Bridge, nepremokavý polyester, tmavomodrá

Táto kabelka umožňuje jazdu na bicykli v krajine alebo návštevu centra a uľahčuje tak jazdu na bicykli. Vode odolný materiál zaručuje, že obsah zostane suchý. Regál sa ľahko inštaluje pomocou dodaných upínacích pásov a je vhodný pre všetky stojany (vrátane i-Rack, Carrymore a Racktime). Kabelka je športová a štýlová. Vďaka reflexným prvkom a možnosti pripevnenia osvetlenia (LED) ste v tme viditeľnejší. Taška sa zatvára na zips a vo vnútri má zrolovaný rukáv. Na vrchu tašky Basil Miles sú gumičky, ktoré sú ideálne na fľašu vody alebo noviny. Taška je vyrobená z polyesteru a je odolná. Na boku sú dve priehradky a vo vnútri tašky je zips.

Funkcie:

  • Vhodný pre všetky stojany (vrátane i-Rack, Carrymore a Racktime)
  • Vodeodolný materiál udržuje obsah tašky v daždi suchý.
  • Odnímateľný ramenný popruh.
  • Reflexné prvky a upevnenie na osvetlenie (LED) zvyšujú bezpečnosť v tme.

VLASTNOSTI:

  • Rozmery: 32 cm x 19 cm x 21 cm
  • Hmotnosť: 0,7 kg
  • Maximálne zaťaženie: -
  • Objem: 7 l
  • Materiál: polyester
  • Poloha na bicykli: zozadu
  • Montáž: na kufri
  • Inštalácia: Universal Bridge System

UNIVERZÁLNY MOSTNÝ SYSTÉM BASIL

Spoločnosť Basil vyvinula a patentovala nový systém Universal Bridge, vďaka ktorému ste schopní rýchlo a ľahko vybrať z kufra dvojitú tašku. Systém Universal Bridge sa ľahko inštaluje do kufra s ôsmimi otvormi. Tento nový systém je kompatibilný so všetkými stojanmi vrátane: ebike, Racktime a I-Rack / Carrymore. A s prídavnou rukoväťou (predáva sa osobitne BAS-50467) si môžete kedykoľvek vziať so sebou dvojitú tašku. Napríklad do supermarketu.

HISTÓRIA Bazila

Sme spoločnosť Basil. Chceme vidieť, ako sa vám na bicykli páči, a preto vyrábame krásne a funkčné doplnky k bicyklom, ktoré vás nabádajú k ešte väčšej jazde. Pretože bicyklovanie je zdravé a dáva vám dennú dávku šťastia a úsilia.

Všetko sa to začalo pred 40 rokmi, keď Ine van Dam vstúpila do cykloobchodu Nico van Balveren. Hľadala prútený kôš na bicykel. Nico vyvinul taký kôš a urobil Ine veľkú radosť. A najdôležitejšie bolo, že kvôli tomuto koši sa jej na bicykli páčili ešte viac.

Odvtedy sa v našom rodinnom podnikaní veľa nezmenilo. Našou vášňou je vývoj produktov, vďaka ktorým bude jazda na bicykli zábavnejšia a príjemnejšia. A vždy zohľadníme vaše želania.

Chceme pochopiť, kedy a prečo jazdíte na bicykli. A prečo a kedy nejazdíte. Toto sa učíme každý deň. Tieto informácie kombinujeme s naším zmyslom pre kvalitu, štýl a funkčnosť. Spoločne môžeme rozdávať radosť z bicyklovania. Prídete k nám?

V mene tímu Basil,
Marthijn van Balveren.

Funkcie:

Sortiment: Sakwy
Farba: Modrá
Vodeodolný: Áno
Objem: 7,0 L
Zapínanie: na kufri
Váha: 700 g
Záruka na výrobok 24 mesiacov

Názor klientov

Názor klientov

Názory môžu pridávať iba ľudia, ktorí si kúpili daný produkt.