URBAN IKI Zadné sedadlo pre batožinový priestor MIK HD, Black 219633

106,4 Eur
V koši
Náklady na doručenie: od 5,5 Eur >
Doba na vrátenie tovaru: 14 dní >

Popis

Popis

Cyklosedačka URBAN IKI MIK HD - Minimalistická, bezpečná a funkčná

Zabezpečte svojmu dieťaťu bezpečnú a pohodlnú jazdu na bicykli

Hľadáte cyklosedačku, ktorá splní vaše očakávania z hľadiska minimalizmu, bezpečnosti a funkčnosti? Tu je zadné sedadlo URBAN IKI MIK HD - ideálne riešenie pre vás a vaše dieťa. Toto sedadlo bolo navrhnuté pre bicykle vybavené zadným nosičom so systémom MIK HD, ktorý ponúka nielen výnimočný komfort, ale aj bezpečnosť a jednoduchú inštaláciu.

Minimalizmus, bezpečnosť a pohodlie v jednom

URBAN IKI MIK HD je cyklosedačka určená pre deti vo veku od 9 mesiacov do 6 rokov s hmotnosťou od 9 do 22 kg . Táto autosedačka , vybavená 5-bodovými nastaviteľnými bezpečnostnými pásmi , poskytuje vášmu dieťaťu optimálnu ochranu počas cesty. Bezpečnostné pásy sú tiež polstrované mäkkou špongiou na ramenách pre väčšie pohodlie.

Štandardizovaná bezpečnosť

Zadné sedadlo URBAN IKI MIK HD bolo testované a schválené v súlade s bezpečnostnými normami EN14344, TUW a CE . Môžete si byť istí, že spĺňa najvyššie štandardy kvality a bezpečnosti.

Jednoduchá montáž a univerzálne použitie

Sedačka sa veľmi jednoducho inštaluje a hodí sa do regálov vybavených systémom MIK HD . Dostanete tiež inštalačné video , ktoré vám pomôže rýchlo a jednoducho pripevniť sedadlo na bicykel. A čo viac, táto cyklosedačka je vhodná aj pre E-bicykle , vďaka čomu je všestranným riešením pre rôzne typy bicyklov.

Kompatibilita s inými produktmi

Sedačka URBAN IKI MIK HD sa skvele hodí k ostatným cyklodoplnkom. Sedačka URBAN IKI MIK HD je nielen spoľahlivým riešením pre vaše dieťa, ale aj štýlovým doplnkom vášho bicykla, ktorý vám umožní cestovať vo výnimočnom pohodlí a bezpečí. Vyberte si autosedačku URBAN IKI MIK HD a užite si nezabudnuteľné chvíle strávené na výletoch na bicykli so svojím batoľaťom!

špecifikácia:

  • Vek dieťaťa od 9 mesiacov do 6 rokov

  • Hmotnosť dieťaťa od 9 do 22 kg

  • Hodí sa do stojanov so systémom MIK HD

  • Jednoduchá montáž

  • Vrátane kódovaného zámku

  • Testované a schválené TUV



Funkcie:

Sortiment: Sedadlá pre bicykle
Farba: Šedá
Váha: 2000 g
Záruka na výrobok 24 mesiacov

Názor klientov

Názor klientov

Názory môžu pridávať iba ľudia, ktorí si kúpili daný produkt.

Kontakt

Kontakt

Polia označené (*) sú povinné Vaše údaje spracujeme v súlade s našimi Zásady ochrany osobných údajov.