Cestná prilba GIRO EMBER MIPS matná čierna žiarivo ružová GR-7079410

Propagácia
Položka nie je k dispozícii

Ak chcete byť informovaní, keď bude položka k dispozícii, zadajte svoju e-mailovú adresu.

Doba na vrátenie tovaru: 14 dní >
Nedávno k dispozícii: 06.02.2021

Popis

Popis

MONTARA MIPS
Táto prilba má všetky funkcie, ktoré cyklista potrebuje, od technológie MIPS cez pripevnenie kamery a veľa ventilácie. Jeho kompaktný tvar poskytuje hlboké a bezpečné pokrytie a systém Roc Loc Air fit zlepšuje ventiláciu a zároveň zlepšuje prispôsobenie. Okrem toho, že už majú pôsobivý chladiaci výkon, prilby sa dodávajú aj s mäkkou antibakteriálnou vycpávkou na obočie, aby ste sa cítili pohodlne a sústredili sa na cestu. Montara MIPS® je navrhnutá pre úplnú integráciu okuliarov s pútkami na popruh na zadnej strane prilby. Disponuje priezorom POV Plus, ktorý umožňuje zdvihnutie priezoru a umiestnenie okuliarov na prednú časť prilby. Ďalšou skvelou funkciou je držiak fotoaparátu, šikovné rozhranie pre vaše obľúbené svetlo alebo fotoaparát.

VETRANIE:

  • Vnútorné kanály< /li>
  • 16 ventilačných otvorov


CERTIFIKÁTY:

  • Bicykel CPSC
  • < /ul>


    KONŠTRUKCIA:

    • Vystuženie rolovacej klietky


    < strong> SYSTÉM MONTÁŽE/NASTAVENIA:

    • Roc Loc 5 Air


    VEĽKOSTI:< /p >

    • S: 51–55 cm
    • M: 55–59 cm


    TECHNOLÓGIE:

    • Women's Series – je kolekcia rôznych štýlov, strihov a cien prilieb vytvorená pre potreby žien. Zatiaľ čo úroveň detailov a farebná škála je jedinečná, tieto prilby nie sú jedinečne „špecifikom pre ženy“. Medzi hlavami mužov a žien totiž neexistujú žiadne anatomické rozdiely, okrem priemernej veľkosti priemeru lebky. A keďže veľkosti prilieb Giro pokrývajú 98 % ľudskej populácie, veríme, že dámska séria ponúka ženám viac možností ako ktorákoľvek iná značka.
    • Roc Loc 5 Air Fit System – toto revolučný Systém nastavenia pridáva nový rozmer výkonu prilby zvýšením chladenia, ako aj komfortu nastavenia a stability. Vďaka patentovanej konštrukcii, ktorá drží prilbu mierne od hornej časti lebky, Roc Loc 5 Air umožňuje prúdenie chladného vzduchu priamo nad vašou hlavou, čím sa zvyšuje účinok vetracích otvorov a vnútorných kanálov, ktoré uvoľňujú teplo z prilby. Prispôsobenie napodobňuje ROC Loc 5, čo vám umožňuje ľahko nastaviť napnutie prilby a predný sklon v priebehu niekoľkých sekúnd len jednou rukou.
    • MIPS – všetky prilby Giro majú boli navrhnuté tak, aby čo najviac znížili spotrebu energie a zároveň spĺňali a prekračovali prísne bezpečnostné normy. Cieľom prilieb Giro vybavených MIPS je zníženie rotačných síl. Giro verí, že prilby vybavené touto technológiou môžu znížiť rotačnú silu, ktorá sa môže pri určitých nárazoch preniesť na mozog cyklistu.

    • Roll Cage Reinforcement - Roll Cage je ľahká, ale odolná výstužná sieť neviditeľne vytvarovaná vo vnútri penovej vložky EPS. Pomáha prilbe zostať pohromade počas nárazu a poskytuje extra pevnosť a konzistenciu, ktorú si nevšimnete... pokiaľ to nepotrebujete.

    • Hydrofilné polstrovanie – hydrofilné polstrovanie dokáže absorbovať až 10-násobok svojej hmotnosti vo vode, čo vám pomôže vysporiadať sa s potením počas jazdy. Podšívka zadržiava vlhkosť, zabraňuje kvapkaniu potu do očí a následne rýchlo schne. Antibakteriálna, X-Static podšívka pomáha redukovať zápach a udržuje vašu prilbu sviežu.

    • POV Plus šilt – šilt This jeden je dodávaný s nastavovacím mechanizmom, ktorý vám umožňuje pohybovať sa hore a dole v niekoľkých krokoch. Tieto kroky zahŕňajú tri polohy a vysokú polohu na uloženie okuliarov nad obočím. Dizajn umožňuje jednoduché nastavenie priezoru jednou rukou počas jazdy.

    Funkcie:

    Sortiment: Prilba na bicykel
    Pohlavie: Unisex
    Farba: čierna
    Záruka na výrobok 24 mesiacov
    Systém MIPS: Áno

Názor klientov

Názor klientov

Názory môžu pridávať iba ľudia, ktorí si kúpili daný produkt.