ERGON Sedlo na bicykel SM DOWNHILL čierny ER-44080042

Propagácia
Položka nie je k dispozícii

Ak chcete byť informovaní, keď bude položka k dispozícii, zadajte svoju e-mailovú adresu.

Doba na vrátenie tovaru: 14 dní >
Nedávno k dispozícii: 05.04.2024

Popis

Popis

Sedlo ERGON SM Downhill pre fanúšikov downhillu a slopestylu

Ergonomický tvar

Sedlo ERGON SM Downhill bolo špeciálne navrhnuté pre fanúšikov downhillu a slopestylu, ktorí chcú zo svojho bicykla dostať maximum. Ergonomický tvar sedla umožňuje pohodlnú a stabilnú jazdu na bicykli aj v náročných podmienkach.

Ultra kompaktný dizajn

Ultra kompaktný dizajn sedla ERGON SM Downhill je navrhnutý tak, aby poskytoval väčší priestor pre pneumatiky. Vďaka tomu môžu cyklisti voľne manévrovať aj na náročných zjazdových trasách.

Úloha sedla v zjazdovom bicykli

Aj keď sa sedlo na zjazdovom bicykli málo používa ako sedadlo, zohráva dôležitú úlohu pri dosahovaní výsledkov. Sedlo ERGON SM Downhill umožňuje efektívnu a presnú jazdu na bicykli aj v náročných terénnych podmienkach.

360 stupňové polstrovanie

„360-stupňové“ polstrovanie, teda obopínajúce celé sedlo, znižuje odieranie na vnútornej strane stehien a pomáha pri vedení bicykla nohami. Vďaka tomu môžu cyklisti efektívne a bezpečne zdolávať ťažké a náročné zjazdové trasy.

Zhrnutie

Sedlo ERGON SM Downhill je perfektným riešením pre fanúšikov downhillu a slopestylu, ktorí chcú zo svojho bicykla dostať maximum. Ergonomický tvar, ultra kompaktný dizajn, 360-stupňové polstrovanie a vysoko kvalitné spracovanie robia z tohto sedla dokonalú voľbu pre náročných cyklistov.

Špecifikácia

Sedlo ERGON SM Downhill je vybavené nylonovou škrupinou a CroMo tyčami, ktoré zaisťujú pevnosť a odolnosť sedla. Poťah vyrobený z mikrovlákna zaisťuje pohodlné a pohodlné používanie. Sedlo váži iba 225 gramov, čo umožňuje výrazne znížiť hmotnosť bicykla.

  • Nylonová škrupina
  • CroMo tyče
  • Poťah z mikrovlákna
  • Hmotnosť 225 gramov



Funkcie:

Sortiment: Sedlá na bicykle
Pohlavie: Unisex
Farba: čierna
Vedúci materiál: Nylon
Váha: 225 g
Záruka na výrobok 24 mesiacov
Typ sedla: MTB

Názor klientov

Názor klientov

Názory môžu pridávať iba ľudia, ktorí si kúpili daný produkt.