GIRO mestská cyklistická prilba bexley mips matte white GR-7079103

Propagácia
Položka nie je k dispozícii

Ak chcete byť informovaní, keď bude položka k dispozícii, zadajte svoju e-mailovú adresu.

Doba na vrátenie tovaru: 14 dní >
Nedávno k dispozícii: 03.09.2023

Popis

Popis

BEXLEY MIPS
Bexley MIPS je kombináciou štýlu a technológie. Je to naša špičková mestská prilba. Je vybavená integrovaným zadným svetlom pre lepšiu viditeľnosť a výsuvným očným štítom. Kompaktný tvar prilby Bexley MIPS nepotláča váš osobný štýl, ale zároveň poskytuje širšie pokrytie a plyšová antibakteriálna výstelka pomáha udržať prilbu sviežu a pohodlnú počas celej sezóny. Sťahovací a vymeniteľný sivo-strieborný lesklý priezor chráni vaše oči pred vetrom a oslnením, najmä počas rýchlejšej jazdy na elektrickom bicykli, a integrované zadné svetlo spôsobuje, že celý zadný panel prilby svieti, čo výrazne zlepšuje vašu viditeľnosť na ceste. Systém Roc Loc City Air poskytuje skvelé prispôsobenie a vetranie a štyri veľké nastaviteľné vetracie otvory poskytujú dostatok chladiaceho výkonu pre mestské dobrodružstvá. Bexley MIPS je samozrejme vybavená všesmerovým systémom ochrany proti nárazu, ktorý môže poskytnúť lepšiu ochranu pri určitých nárazoch.

  • Ventilácia: 10 vetracích otvorov, štyri s nastaviteľnou ventiláciou Wind Tunnel, vetracie otvory Wind Tunnel s vnútorným obložením, hlboké
  • vnútorné kanály so 4 uzavretými hornými vetracími otvormi
  • Certifikáty: CPSC Bicykel
  • Konštrukcia: Hybridná konštrukcia In-Mold, rozšírené pokrytie
  • Systém prispôsobenia/regulácie: Roc Loc City Air
  • Veľkosti: S: 51-55cm, M: 55-59cm, L: 59-63cm

Technológie:

  • MIPS - Všetky prilby Giro sú navrhnuté tak, aby čo najviac znižovali energiu a zároveň spĺňali a prekračovali prísne bezpečnostné normy. Cieľom prilieb Giro vybavených systémom MIPS je znížiť rotačné sily. Spoločnosť Giro sa domnieva, že prilby vybavené touto technológiou môžu znížiť rotačnú silu, ktorá sa môže preniesť na mozog jazdca pri určitých nárazoch.
  • Hybridná konštrukcia - kombinuje odolnú vetranú vrchnú časť Hard Shell so spodným plášťom a bočnicami In-Mold Construction pre štýl. Vďaka hybridnej konštrukcii je prilba vystužená pre väčšiu odolnosť a zároveň zostáva ľahká. Hybridná konštrukcia má tiež tlmiace a ľahké polstrovanie EPS.
  • Vetranie vo veternom tuneli - Prilby Giro sú vytvorené pomocou nášho patentovaného vetracieho systému Wind Tunnel. Tento navrhnutý dizajn kombinuje aktívne vetracie otvory v škrupine prilby s výfukovými kanálmi vo vnútri prilby, ktoré tlačia čerstvý, chladný vzduch nad hlavu jazdca a okolo nej a zároveň vytláčajú horúci a stagnujúci vzduch von. Ide o najúčinnejší dostupný systém chladenia a rozdiel pocítite pri každej jazde.
  • Uzáver s magnetickou sponou Fidlock - Magnetická pracka Fidlock, ktorú možno používať jednou rukou, spája výhody dvoch koncepcií upínania úplne novým spôsobom. Vďaka silným magnetom sa ľahko otvára a zatvára, zatiaľ čo funkcia bezpečného uzamykania poskytuje nepretržitú uzamykaciu silu.

O systéme MIPS:

https://mipsprotection.com/

MIPS - Multi-Directional Impact Protection System (viacsmerový systém ochrany proti nárazu) - ide o systém, ktorý oddeľuje prilbu od vnútornej vložky špeciálnou dodatočnou vrstvou umiestnenou na elastických príchytkách. Stručne povedané, vyzerá to ako ďalšia tenká a pomerne mäkká vrstva plastu vo vnútri prilby, ktorá mierne "kĺže". K nemu sa pripájajú vnútorné hubky. Tento systém zabezpečuje, aby sa sily pôsobiace na mozog cyklistu počas pádu znížili. Systém MIPS má chrániť nielen pred vertikálnymi, ale aj šikmými nárazmi, ktoré sú údajne pre hlavu najnebezpečnejšie, a to aj v prilbe. V priebehu niekoľkých milisekúnd od nárazu sa plášť MIPS posunie o niekoľko milimetrov. Systém vyzerá celkom nenápadne, ale práve vďaka nemu sa prilba pri páde na hlave pohybuje minimálne a preberá celý náraz.

 

Funkcie:

Sortiment: Prilba na bicykel
Pohlavie: Unisex
Farba: Biely
Záruka na výrobok 24 mesiacov
Systém MIPS: Áno

Názor klientov

Názor klientov

Názory môžu pridávať iba ľudia, ktorí si kúpili daný produkt.