GIRO mtb cyklistická prilba VERCE INTEGROVANÁ MIPS matná cool breeze GR-7113716

Propagácia
Položka nie je k dispozícii

Ak chcete byť informovaní, keď bude položka k dispozícii, zadajte svoju e-mailovú adresu.

Doba na vrátenie tovaru: 14 dní >
Nedávno k dispozícii: 29.01.2023

Popis

Popis

VERCE INTEGROVANÉ MIPS
Verce MIPS je prilba pre horskú cyklistiku. Je to kvintesencia moderného ľahkého dizajnu za skvelú cenu. Náš systém Roc Loc Sport umožňuje rýchle a jednoduché nastavenie a mäkká, rýchloschnúca podšívka zaisťuje pohodlie. Verce MIPS má tiež integrovaný viacsmerný systém ochrany proti nárazom MIPS, ktorý dokáže presmerovať energiu a poskytnúť väčšiu ochranu pri určitých nárazoch. Vďaka širokej škále farieb, z ktorých si môžete vybrať, si môžete byť istí, že nájdete prilbu, ktorá vyhovuje vášmu štýlu a vyzerá skvele.

VETRANIE:
< span>

  • 18 vetracích otvorov

CERTIFIKÁTY:

  • Bicykel CPSC


KONŠTRUKCIA:

  • Konštrukcia In-Mold
  • Plná škrupina s pevným telom


SYSTÉM UPEVNENIA/NASTAVENIA:

  • Roc Loc Sport MIPS< /li >


VEĽKOSTI:
UW: 50 - 57 cm

TECHNOLÓGIE:

  • Dámska séria – je kolekcia rôznych štýlov prilieb, strihov a cien vytvorených pre potreby žien. Zatiaľ čo úroveň detailov a farebná škála je jedinečná, tieto prilby nie sú jedinečne „špecifikom pre ženy“. Medzi hlavami mužov a žien totiž neexistujú žiadne anatomické rozdiely, okrem priemernej veľkosti priemeru lebky. A keďže veľkosti prilieb Giro pokrývajú 98 % ľudskej populácie, veríme, že dámska séria ponúka ženám viac možností ako ktorákoľvek iná značka.

< /p>

  • Universal Fit Sizing – Naše prilby Universal Fit sú tvarované tak, aby vyzerali dobre už na prvé vyskúšanie a perfektne sadli každému. Vývojom vlastných veľkostí škrupín na základe špecifických skupín zákazníkov a ich kombináciou s ľahko nastaviteľným systémom prispôsobenia je pre vás ľahké získať správnu veľkosť hneď po vybalení z krabice, bez problémov a nákladov na skúšanie viacerých veľkostí.

  • Roc Loc Sport MIPS Fit System ponúka jednoduché ovládanie jednou rukou s nastavením rozsah 7 cm. Pocit a zvuk kliknutia dávajú jazdcovi vedieť, že prilba sa prispôsobuje pohodlnej veľkosti. So systémom podobným komfortu ako Roc Loc 5 a priestorom pre konský chvost prináša nový fit systém Roc Loc Sport prémiové funkcie pre športové prilby.
< p>

  • Integrovaný MIPS - Všetky prilby Giro sú navrhnuté tak, aby čo najviac redukovali energiu a zároveň spĺňali a prekračovali prísne bezpečnostné normy. Cieľom prilieb Giro vybavených integrovaným MIPS je zníženie rotačných síl. Giro verí, že prilby vybavené touto technológiou môžu znížiť rotačnú silu, ktorá sa môže pri určitých nárazoch preniesť na mozog cyklistu.
  • Konštrukcia In-Mold - táto konštrukcia kombinuje vonkajšiu škrupinu z tvrdého polykarbonátu s penovou výstelkou prilby tlmiacou nárazy. Proces spájania umožňuje lepšie vetracie systémy, vďaka čomu sú prilby vo forme ľahšie a chladnejšie než tradičné prilby.

Funkcie:

Sortiment: Prilba na bicykel
Pohlavie: Unisex
Farba: Zelená
Záruka na výrobok 24 mesiacov
Systém MIPS: Áno

Názor klientov

Názor klientov

Názory môžu pridávať iba ľudia, ktorí si kúpili daný produkt.