Taška na riadidlá BASIL MILES HANDLEBAR BAG BE/KF 6L, nepremokavý polyester, tmavomodrá BAS-17667

Propagácia
Položka nie je k dispozícii

Ak chcete byť informovaní, keď bude položka k dispozícii, zadajte svoju e-mailovú adresu.

Doba na vrátenie tovaru: 14 dní >

Popis

Popis

TAŠKA NA RIADIDLO BASIL MILES BE / KF 6L, nepremokavý polyester, tmavomodrá + doska na pripevnenie koša BASILASE BASEASY + systém KLICKFIX ADAPTER PLATE pre pripevnenie na riadidlá a riadidlá, odnímateľný (bez konzoly)

Brašna na riadidlá Basil Miles je športová taška na riadidlá a ramená, ktorá vás vezme kamkoľvek, či už je to návšteva priateľa alebo jazda na bicykli do centra mesta. Obsah tašky je 6 litrov, takže je v nej miesto na kľúče, telefón, kabelku a obed. Robustná taška na riadidlá je vyrobená z polyesteru a má niekoľko vreciek, vrátane vrecka na zips vo vnútri tašky a malého vrecka na zips vpredu. Vodeodolný materiál udržuje veci v suchu. Taška má odnímateľný ramenný popruh. Taška je vybavená magnetickým uzáverom. Vo vnútri tašky je zrolovaný rukáv. Reflexné prvky a montáž pod osvetlenie vás zviditeľnia v tme. Taška je dodávaná s vopred namontovanou adaptérovou doskou BasEasy / Klickfix (BAS-70184). Vďaka tomu je kôš vhodný pre konzoly BasEasy a Klickfix. Vybraný držiak je potrebné dokúpiť zvlášť. Je ľahké ho zložiť a rozobrať.

Konzoly pre odpojiteľné systémy:

70177 - BASIL DRŽIAK NA RIADIDLO PRE KLICKFIX DOSKY 25-31,8mm montážna konzola na kôš, odnímateľný systém upevnenia koša
70182 - Konzola pre sedlovku BASILASE SYSTEM EC 22-25,4 mm, odnímateľný systém uchytenia koša
70179 - Montážna konzola pre stĺpik riadidiel BASIL BASEASY 22-26mm, nastaviteľná dĺžka konzoly, odnímateľný systém upevnenia koša
Funkcie:

Nepremokavá taška určená do každého počasia.
Reflexné detaily zaisťujú lepšiu viditeľnosť v tme.
Taška je vhodná pre upevňovacie systémy BasEasy / Klickfix.

VLASTNOSTI:

Rozmery: 26 cm x 16 cm x 23 cm
Hmotnosť: 0,68 kg
Maximálne zaťaženie: 2,5 kg
Objem: 6 l
Materiál: polyester
Poloha na bicykli: vpredu
Upevnenie: na volant
Inštalácia: Súčasťou balenia BASIL BASEASY + montážna doska KLICKFIX (BAS-70184) + konzola ((zvlášť k zakúpeniu)) konzola (BAS-70177 alebo BAS-70182 alebo BAS-70179)

HISTÓRIA BASIL

Sme spoločnosť Basil. Chceme vidieť, ako sa vám na bicykli páči, a preto vyrábame krásne a funkčné doplnky k bicyklom, ktoré vás nabádajú k ešte väčšej jazde. Pretože bicyklovanie je zdravé a dáva vám dennú dávku šťastia a úsilia.

Všetko sa to začalo pred 40 rokmi, keď Ine van Dam vstúpila do cykloobchodu Nico van Balveren. Hľadala prútený kôš na bicykel. Nico vyvinul taký kôš a urobil Ine veľkú radosť. A najdôležitejšie bolo, že kvôli tomuto košíku sa jej ešte viac páčili jazdy na bicykli.

Odvtedy sa v našom rodinnom podnikaní veľa nezmenilo. Našou vášňou je vývoj produktov, vďaka ktorým bude jazda na bicykli zábavnejšia a príjemnejšia. A vždy zohľadníme vaše želania.

Chceme pochopiť, kedy a prečo jazdíte na bicykli. A prečo a kedy nejazdíte. Toto sa učíme každý deň. Tieto informácie kombinujeme s naším zmyslom pre kvalitu, štýl a funkčnosť. Spoločne môžeme rozdávať radosť z bicyklovania. Prídete k nám?

V mene tímu Basil,
Marthijn van Balveren.

Funkcie:

Sortiment: Sakwy
Farba: Modrá
Vodeodolný: Áno
Objem: 6,0 L
Zapínanie: na volante
Váha: 680 g
Záruka na výrobok 24 mesiacov

Názor klientov

Názor klientov

Názory môžu pridávať iba ľudia, ktorí si kúpili daný produkt.