CAIRN Detské lyžiarske / snowboardové okuliare, GOGLE DROP 886, 580389886

Položka nie je k dispozícii

Ak chcete byť informovaní, keď bude položka k dispozícii, zadajte svoju e-mailovú adresu.

Doba na vrátenie tovaru: 14 dní >
Nedávno k dispozícii: 22.02.2022

Popis

Popis

Farebné, zdobené originálnou grafikou okuliare CAIRN DROP sú novinkou značky Cairn venovanou najmladším od 6 do 12 rokov. Dvojitá sférická šošovka a flexibilný rám z nej robia pohodlné a vetrané okuliare, ktoré oslovia všetkých juniorov! Sú vybavené objektívom kategórie 3 - poskytuje viditeľnosť, ktorá sa prispôsobuje meniacim sa poveternostným podmienkam. Okuliare Cairn majú tiež povrchovú úpravu Anti Fog a ochranný kryt Anti Scratch, ako aj farebnú penu s dvojitou hustotou, ktorá chráni detskú tvár pred odreninami a pľuzgiermi a zaisťuje tak maximálny pôžitok na svahu.

Vlastnosti produktu:

  • Dvojitý sférický objektív kat.3
  • Ochranný kryt proti zahmlievaniu a proti poškriabaniu
  • Farebná pena s dvojitou hustotou
  • UV ochrana 100% UVA / UVB

Použité technológie:

  • Dvojitý sférický objektív kategórie 3 - poskytuje panoramatické zorné pole a tiež viditeľnosť, ktorá sa prispôsobuje meniacim sa poveternostným podmienkam. Prepúšťa 3-18% svetla, čo z neho robí najlepšie využitie pre slnečné bezoblačné dni. Prepúšťajú malé svetelné lúče, takže nemusíme mžourať očami ani pri pohľade na slnko.

  • Povlak proti zahmlievaniu a poškriabaniu-šošovky sú vo vnútri pokryté vrstvou proti zahmlievaniu, ktorá pomáha znižovať tvorbu hmly, pričom vonkajšia časť optiky je potiahnutá vrstvou Anti Scratch, ktorá spôsobuje okuliare sú odolné voči poškriabaniu a zostávajú dlho vo vynikajúcom stave, čím zaisťujú správnu viditeľnosť.

  • Pena s dvojitou hustotou - chráni detskú tvár pred odreninami a kukuricami pre maximálne potešenie na svahu a dodáva okuliarom atraktívny vzhľad

Funkcie:

Sortiment: Okuliare na lyže / snowboard
Farba rámu: Viacfarebné
Objektívy: Striebro
Záruka na výrobok 24 mesiacov
Veková skupina: Junior

Názor klientov

Názor klientov

Názory môžu pridávať iba ľudia, ktorí si kúpili daný produkt.