GIRO zimné lyžiarske/snowboardové okuliare CONTOUR VIVA LA VIVID (VIVID-Carl Zeiss ROYAL 16% S3 + VIVID-Carl Zeiss INFRARED 62% S1) GR-7119493

Propagácia
Položka nie je k dispozícii

Ak chcete byť informovaní, keď bude položka k dispozícii, zadajte svoju e-mailovú adresu.

Doba na vrátenie tovaru: 14 dní >

Popis

Popis

S novým tvarom torických a VIVID šošoviek s optikou ZEISS® budete v okuliaroch Contour vidieť rovnako dobre, ako sa pozeráte. Contour ponúka najväčšie zorné pole vo svojej triede a zároveň nový tvar šošovky, ktorý bol vyvinutý pomocou optiky ZEISS®. Vidieť všetko s plnou jasnosťou. Obrysové šošovky majú tiež ventilačný systém EVAK, takže sa nemusíte obávať zahmlievania, prídavnú šošovku VIVID pri slabom osvetlení a superúčinný systém rýchlej výmeny šošovky.

Špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia

strong>:

  • Rozšírené videnie plus technológia (exv+)
  • Rám: Veľký bezrámový dizajn pre dospelých
  • Pena: Trojvrstvová pena s mikroflísom.
  • Pohlavie: Unisex
  • Povrch proti zahmlievaniu


Sklo< /strong>:

< p>ŽIVÉ ROYAL 16 % S2 - SLNKO A OBLAKY
ŽIVÉ INFRAČERVENÉ 62 %* S1 - TMAVÉ / CLOUDY
* percento priepustnosti svetla


Technológia:

TECHNOLÓGIA EVAK VENT - technológia Evak Vent, použitá výhradne v okuliaroch VIVID, používa novú penu z extrémne odolného, nenasiakavého materiálu. Otvory EVAK minimalizujú riziko zahmlievania, uvoľňovania vlhkosti a zároveň vytvárajú ochrannú bariéru.

TECHNOLÓGIA EXPANSION VIEW – Extended View Technology – vyvinutá a zdokonalená v našom výskumnom a vývojovom centre v Santa Cruz v Kalifornii, prelomová technológia Giro (EXV) je nový dizajn rámu, ktorý vytvára bezkonkurenčné zorné pole. Začali sme návrhom okuliarov kompatibilných s prilbou, potom sme odstránili a zredukovali materiál rámu a navrhli sme bezrámové zóny na optimalizáciu masívnych sférických šošoviek a dosiahnutie maximálneho periférneho videnia v našich okuliaroch.

VIVID je patentovaná technológia zasklenia vyvinutá spoločnosťou Giro v spolupráci so Zeiss Optics, ktorá umocňuje vizuálny zážitok na snehu zlepšením kontrastu a ostrosti obalu. Technológia VIVID efektívne manipuluje s modrým svetlom, prepúšťa kontrastné modré svetlo a blokuje škodlivé UV žiarenie. VIVID v podstate odfiltruje oblačnosť a uvoľní vaše oči, aby videli cestu a mohli sa sústrediť na radosť z jazdy.

VIVID znižuje únavu očí, zlepšuje reakčný čas, zvyšuje istotu a zaisťuje presné videnie bez nadmernej sýtosti farieb.< /p >

Funkcie:

Sortiment: Okuliare na lyže / snowboard
Farba rámu: Modrá
Objektívy: Vymeniteľné
Záruka na výrobok 24 mesiacov
Veková skupina: Dospelí

Názor klientov

Názor klientov

Názory môžu pridávať iba ľudia, ktorí si kúpili daný produkt.