Lyžiarske / snowboardové okuliare GIRO LUSI MIDNIGHT VELVET GR-7094536

Propagácia
Položka nie je k dispozícii

Ak chcete byť informovaní, keď bude položka k dispozícii, zadajte svoju e-mailovú adresu.

Doba na vrátenie tovaru: 14 dní >
Nedávno k dispozícii: 15.02.2022

Popis

Popis

LUSI

Okuliare Lusi ™ vám dodajú správny štýl od rána do večera. Hladké zakrivenie zaisťuje elegantný vzhľad a prvotriedna optika použitá v tabuliach VIVID zaisťuje lepšiu priehľadnosť. Keď matka príroda zmení auru a prinúti vás vymeniť sklo, rýchlo si všimnete ľahkosť výmeny skla vďaka technológii Slash Seal Technology a oceníte kvalitu skla VIVID. Ventilačná technológia EVAK zvyšuje celkovú odolnosť proti hmle, zatiaľ čo flís Plush Max vám zaistí luxusný pocit. Okuliare Lusi je možné prispôsobiť aj pomocou vymeniteľných remienkov na prispôsobenie vášho štýlu.

RÁM:
Polorámová konštrukcia EXV - dámska

SKLO:
Slash Seal - systém výmeny objektívu
Torické sklo VIVID s optikou ZEISS
Zahŕňa dve tabule VIVID ZEISS:
- VIVID ROYAL 18% S3 - SLNKO A OBLAKY
- VIVID INFRARED 62%* S1- TMAVÝ / CLOUD
* percento priepustnosti svetla

VLASTNOSTI / FUNKCIE:
- EXV - rozšírená technológia zobrazenia
- Ventilačná technológia EVAK ™
- Trojvrstvová pena na tvár ukončená rúnom Plush Max
- Proti zahmlievaniu
- Bezproblémová kompatibilita so všetkými prilbami Giro
- OTG - dá sa nosiť cez okuliare
- Kompatibilné s vymeniteľnými remienkami Adapt

TECHNOLÓGIE:

ADAPT STRAP - Nový náhradný remienok na okuliare - Adapt Strap - je vašou vstupenkou na prispôsobenie vašich okuliarov. Tento remienok zaisťuje čisté a plynulé zapadnutie do rámu, aby ste rýchlo zmenili vzhľad svojich okuliarov. Adapt Strap je k dispozícii v mnohých farbách, ktoré zladia alebo odlíšia vaše okuliare a dosiahnu maximálny prejav vás samých. Takže mixujte, zlaďte a upravte svoju súpravu tak, aby ste boli každý deň na snehu.

EVAK VENT TECHNOLOGY - Technológia Evak Vent, ktorá sa používa iba v modeloch okuliarov VIVID, používa novú penu z mimoriadne odolného, ​​nenasiakavého materiálu. Otvory EVAK minimalizujú riziko zahmlievania tým, že súčasne uvoľňujú vlhkosť a vytvárajú ochrannú bariéru.

EXPANSION VIEW TECHNOLOGY - Technológia rozšíreného zobrazenia - Naša prielomová technológia Giro (EXV), vyvinutá a vylepšená v našom výskumnom a vývojovom centre v Santa Cruz v Kalifornii, predstavuje nový dizajn rámu, ktorý vytvára jedinečné zorné pole. Začali sme návrhom okuliarov kompatibilných s prilbou, potom sme vylúčili a zmenšili materiál rámu a navrhli bezrámové zóny, aby sme optimalizovali masívne sférické šošovky a dosiahli maximálne periférne videnie v našich okuliaroch.

SLASH SEAL - LENS INTERCHANGE SYSTEM - Nový systém výmeny skla Slash Seal je ľahké a intuitívne riešenie na výmenu skla na cestách. Jednoducho zarovnajte rám a nové sklo navzájom a po celom obvode ich stlačte tak, aby pevne zapadli.

VIVID - je patentovaná technológia skla vyvinutá spoločnosťou Giro v spolupráci so spoločnosťou Zeiss Optics, ktorá zlepšuje vizuálny zážitok na snehu zlepšením kontrastu a ostrosti okna. Technológia VIVID efektívne manipuluje s modrým svetlom, umožňuje priechod kontrastného modrého svetla a blokuje škodlivé UV lúče. VIVID v podstate filtruje oblačnosť a oslobodzuje vaše oči od sledovania trasy a sústredenia sa na vychutnávanie si jazdy.

VIVID znižuje únavu očí, zlepšuje reakčný čas, zvyšuje sebavedomie a zaisťuje presné videnie bez nadmerného nasýtenia farieb.

Funkcie:

Sortiment: Okuliare na lyže / snowboard
Farba rámu: čierna
Objektívy:
  • Zrkadlovka
  • Vymeniteľné
Záruka na výrobok 24 mesiacov
Veková skupina: Dospelí

Názor klientov

Názor klientov

Názory môžu pridávať iba ľudia, ktorí si kúpili daný produkt.