GIRO Cyklistické okuliare tazz mtb black red hypnotic (AMBER SCARLET trail color lens + 99% S0 clear lens) GR-7114186

Propagácia
Položka nie je k dispozícii

Ak chcete byť informovaní, keď bude položka k dispozícii, zadajte svoju e-mailovú adresu.

Doba na vrátenie tovaru: 14 dní >
Nedávno k dispozícii: 18.09.2022

Popis

Popis

Okuliare Tazz MTB majú pohodlný dizajn a technológiu zvýšenej viditeľnosti.

Certifikáty:

  • Certifikované na jazdu na terénnych motocykloch


Okuliare Tazz MTB vás vďaka technológii rozšíreného videnia, polykarbonátovým šošovkám a vynikajúcemu odvetrávaniu udržia sústredené na trase. Cyklistické okuliare Tazz MTB využívajú nový stredný rám navrhnutý na základe našej technológie Expansion View Technology (EXV), ktorá poskytuje široké zorné pole s minimálnym rozmerom, ktorý je pohodlný pre rôzne tvary a veľkosti tváre. Priehľadná optika a polykarbonátové šošovky kompatibilné s rozbitím dobre fungujú s pohodlným, stabilným uchytením a penou.


Technológie:

  • Technológia rozšírenej viditeľnosti - Prelomová technológia rozšírenej viditeľnosti (EXV) spoločnosti Giro, vyvinutá a zdokonalená v našom výskumnom a vývojovom centre v kalifornskom Santa Cruz, predstavuje nový dizajn rámu, ktorý vytvára bezkonkurenčné zorné pole. Začali sme návrhom okuliarov kompatibilných s prilbou, potom sme odstránili a zredukovali materiál rámu a navrhli bezrámové zóny, aby sme optimalizovali masívne sférické šošovky pre maximálne periférne videnie v našich okuliaroch.
  • Povrchová úprava proti zahmlievaniu - Každý zorník okuliarov Giro má našu povrchovú úpravu proti zahmlievaniu, ktorá zaručuje jasnú viditeľnosť a dobrý zážitok z jazdy.

Funkcie:

Sortiment: Cyklistické okuliare
Objektívy:
  • Bezfarebný
  • Vymeniteľné
  • Červená
Záruka na výrobok 24 mesiacov
Veková skupina: Dospelí

Názor klientov

Názor klientov

Názory môžu pridávať iba ľudia, ktorí si kúpili daný produkt.