Akú fľašu na bicykel si vybrať? Náš rebríček vám pomôže vybrať tú správnu fľašu pre váš bicykel.

Hľadáte fľašu na bicykel? Neviete, ktorý si vybrať? Ktorá z bicyklových fliaš na vodu bude vhodná? Náš stručný prehľad výpredajov fliaš na vodu za posledných pár týždňov by vám mal pomôcť pri rozhodovaní. Skontrolujte, ktoré modely/značky sú najobľúbenejšie.

Všetky fľaše / fľaše na vodu majú podobný alebo rovnaký priemer, vďaka čomu pasujú na všetky modely cyklistické klietky na fľaše. Hlavným rozdielom v konštrukcii bicyklových fliaš na vodu je ich kapacita, ktorá začína od 0,3 litra a zvyčajne končí na cca 1 litri. Fľaše na vodu môžu byť aj termálne alebo obyčajné. Termálne fľaše spôsobujú, že tekutiny sa zohrievajú pomalšie ako v bežných fľašiach. Niektorí výrobcovia bicyklových fliaš na vodu majú radi Camelbak a Elite ponúkajú takzvané mäkké fľaše, čo uľahčuje pitie a umožňuje stlačiť fľašu a zvýšiť prúd, napríklad keď je horúco a chcete si namočiť hlavu vodou.

Firma Camelbak má vo svojich cyklofľašiach na vodu navyše špeciálny silikónový náustok, ktorý je možné nechať počas jazdy otvorený a zároveň obmedzuje únik nápojov smerom von.

Ak hľadáte cyklistické fľaše na vodu vo farbách profesionálnych cyklistických skupín / tímov, určite si pozrite ponuku značky ELITE

Tu je náš prehľad najpredávanejších bicyklových fliaš na vodu na MikeSport.sk

Chcete vidieť viac fliaš?
Kliknite a skontrolujte celú ponuku cyklistické fľaše na vodu.

Máte už fľašu na bicykel?
Nemáte košík? Určite si pozrite celú našu ponuku na cyklistické klietky na fľaše

pridať komentár

Polia označené (*) sú povinné Vaše údaje spracujeme v súlade s našimi Zásady ochrany osobných údajov.