Ako skúsený odborník v predajni bicyklov MikeSPORT vám s potešením predstavujeme náš rebríček Top 10 cyklistických rukavíc. V našej ponuke nájdete produkty od renomovaných výrobcov, akými sú Chiba alebo Ziener, ktoré ponúkajú nielen pohodlie a funkčnosť, ale aj štýl a pestrosť farieb. Či už hľadáte dámske, pánske alebo detské cyklistické rukavice, určite si nájdete niečo pre seba.

1. Cyklistické rukavice CHIBA BIOXCELL SUPER FLY

Tieto cyklistické rukavice Chiba BioXCell Super Fly dostupné v troch farbách sú skvelou voľbou pre nadšencov cyklistiky. Perfektné cyklistické rukavice na letné dni vďaka vynikajúcemu ventilačnému systému. Vybavené špeciálnou vložkou BIOXCELL účinne potláčajú vibrácie prenášané z volantu na ruku, čím zabraňujú znecitliveniu počas dlhých ciest. Dlaň zo syntetickej kože Clarino, extra vetracie otvory, suchý zips na zápästí, pútka pre ľahké utiahnutie, mikrovlákno na palci na utieranie potu a systém odpruženia Poron XRD™, ktorý absorbuje až 90 % nárazov, robia z týchto rukavíc vysoko funkčná a pohodlná voľba pre každého cyklistu.

 

2. Cyklistické rukavice CHIBA BIOXCELL ROAD

Chiba BioXCell Road je ďalší model cyklistických rukavíc od Chiba. Dostupné v piatich farbách. Perfektné vzdušné cyklistické rukavice CHIBA, ktoré sú ľahké a pružné. Vďaka tomu perfektne padnú do ruky a zaistia pohodlie pri jazde. Zvršok rukavice je vyrobený z perforovaného a pružného materiálu, ktorý poskytuje vynikajúcu priedušnosť. Dlaň je vyrobená z jemnej, ale odolnej syntetickej kože. Vložka "BioXCell" je 2-stupňový, anatomický gélový vankúšik, ktorý účinne zabraňuje znecitliveniu rúk pri dlhšom bicyklovaní. Rukavice sú navyše vybavené pútkom Quick-Pull , ktoré uľahčuje ich vyzúvanie a Puller - doplnkový materiál v spodnej časti - uľahčuje ich nazúvanie.

3. CHIBA cyklistické rukavice ECO GLOVE PRO

Chiba Eco Glove Pro sú cyklistické rukavice, ktoré ponúkajú vynikajúci strih a pohodlie. Tieto rukavice sú dostupné v štyroch farbách a sú ideálne pre každého cyklistu. Chiba ECO GLOVE PRO sú unikátne cyklistické rukavice, ktoré spájajú pohodlie a ekologický prístup k výrobe. Zvršok rukavice je vyrobený z priedušných a pružných materiálov, čo zaručuje výbornú ventiláciu a voľnosť pohybu. Vnútorná časť rukavice je vyrobená z odolného recyklovaného mikrovlákna, čo podčiarkuje ekologický záväzok výrobcu. Jedinečná výstelka z prírodného latexu a bavlnená podšívka nielen dokonale absorbujú nárazy a vibrácie, ale poskytujú aj bezkonkurenčné pohodlie pri používaní. Ďalšou výhodou je pútko Quick-Pull , ktoré zaisťuje pohodlné sťahovanie rukavíc a spevnená oblasť palca ešte zvyšuje ich odolnosť.

4. Cyklistické rukavice CHIBA BIOXCELL AIR

Chiba BioXCell Air sú cyklistické rukavice dostupné v piatich farbách, takže si určite nájdete niečo pre seba. CHIBA BIOXCELL AIR sú letné cyklistické rukavice, ktoré si zaslúžia pozornosť vďaka: Perfektnému strihu a vetraniu , ktoré zabezpečujú materiály s vysokou priedušnosťou použité na výrobu vonkajšej časti rukavíc. BioXCell vložka - 2-stupňový, anatomický gélový vankúšik, ktorý účinne zabraňuje znecitliveniu rúk pri bicyklovaní. Funkčnosť a komfort používania zdôrazňujú také riešenia ako odolný suchý zips, lem Quickpull a pútka medzi prstami uľahčujúce vyzliekanie rukavíc.

5. ZIENER CRIZY LADY Dámske cyklistické rukavice

Ziener Crizy Lady sú dámske cyklistické rukavice dostupné v štyroch farbách, tieto rukavice sú ideálne pre každú ženu, ktorá oceňuje štýl a pohodlie. Ergonomické dámske cyklistické rukavice navrhnuté pre pohodlie počas letných výletov. Vybavené mäkkými gélovými vložkami, ktoré účinne tlmia nárazy, ako aj odolným, priedušným materiálom AMARA na rukách, zaisťujúcim suchú pokožku aj pri dlhodobej jazde. Protišmykové prvky zaručujú výbornú kontrolu nad riadením a savý materiál na palcoch pomáha odvádzať pot.

6. ROGELLI PHOENIX 2 Cyklistické rukavice pre mužov

Rogelli Phoenix 2 sú pánske cyklistické rukavice, ktoré poskytujú výnimočný komfort a ochranu. Dostupné v štyroch farbách, tieto rukavice sú perfektnou voľbou na leto a ponúkajú vynikajúcu ventiláciu vďaka priedušnému materiálu na vrchnej strane. Polstrovaná semišová dlaň s gélovými vložkami poskytuje optimálnu priľnavosť a chráni hlavné tlakové body, absorbuje vibrácie a nárazy. Navyše funkčné detaily ako froté palec odvádzajúci pot a zapínanie na suchý zips robia z týchto rukavíc kľúč k pohodlnej a dlhotrvajúcej cyklistike.

7. Cyklistické rukavice CHIBA BIOXCELL PRO

Dostupné sú v dvoch farbách, čo z nich robí univerzálnu voľbu pre každého cyklistu. Cyklistické rukavice CHIBA BIOXCELL PRO sú synonymom pohodlia a funkčnosti. Vyrobené z priedušných a pružných tkanín, zaisťujú dokonalé prispôsobenie a anatomický BioXCell Padding gél účinne zabraňuje znecitliveniu rúk. Pre pohodlie pri používaní sú rukavice vybavené froté na palci na utieranie potu a pútkami medzi prstami pre ľahké sťahovanie.

8. Cyklistické rukavice CHIBA GEL PREMIUM

Cyklistické rukavice CHIBA GEL PREMIUM dostupné v piatich farbách, tieto cyklistické rukavice sú skvelou voľbou pre ľudí, ktorí si cenia kvalitu a pohodlie. Je to dokonalý spoločník pre každého cyklistu. Vďaka syntetickej koži na dlani a perforovaným koženým vložkám poskytujú rukavice bezpečný úchop a zároveň výbornú ventiláciu. Dodatočný komfort pri jazde zaručujú gélové vložky, ktoré efektívne pohlcujú vibrácie a potný pásik na palci umožňuje pohodlné odvádzanie potu.

9. FORCE Detské cyklistické rukavice SQUARE

Detské cyklistické rukavice SQUARE by FORCE dostupné v dvoch farbách sú dokonalým letným doplnkom pre malých milovníkov dvoch kolies. Vyrobené z mäkkého protišmykového materiálu poskytujú bezpečné uchopenie a vonkajšia strana palca z mäkkého mikrovlákna umožňuje pohodlné odvádzanie potu. Úchopy medzi prstami uľahčujú rýchle a pohodlné sťahovanie rukavíc.

10. ROGELLI ESSENTIAL Cyklistické rukavice pre mužov

Cyklistické rukavice Essential sú skvelou voľbou na letné dni pre každého milovníka cyklistickej aktivity. Vybavené semišovým povrchom dlane a plnou gélovou a penovou výplňou, poskytujú optimálnu priľnavosť a tlmenie nárazov, čo sa premieta do pohodlnej jazdy. Navyše vďaka ich flexibilnému, priedušnému dizajnu a praktickému zapínaniu na suchý zips perfektne padnú do ruky a zároveň sa ľahko nasadzujú a vyzúvajú. Sú dostupné v piatich farbách, čo z nich robí skvelú voľbu pre každého muža, ktorý oceňuje kvalitu a štýl.


Ako si vybrať cyklistické rukavice?

Výber správnych cyklistických rukavíc je rozhodujúci pre vaše pohodlie a výkon pri jazde. Pri výbere cyklistických rukavíc je potrebné zvážiť niekoľko vecí.

veľkosť a strih

Prvým a najdôležitejším aspektom, ktorý treba zvážiť, je veľkosť a strih . Cyklistické rukavice by mali dobre sedieť, ale nie príliš tesné. Príliš voľné rukavice môžu skĺznuť a sťažiť ovládanie volantu, zatiaľ čo príliš tesné rukavice môžu brániť prietoku krvi a spôsobiť nepohodlie.

Ak chcete určiť svoju veľkosť, najprv si zmerajte obvod ruky v najširšom bode, bez palca. Zmerajte ruku, ktorou píšete. Výsledok potom porovnajte s veľkostnou tabuľkou výrobcu.

Typ rukavíc

Rôzne druhy bicyklovania si vyžadujú rôzne rukavice.

  • Rukavice na MTB (horský bicykel) sú zvyčajne odolné a ponúkajú extra ochranu pre terénnych cyklistov.

  • Cestné cyklistické rukavice sú zvyčajne ľahšie a aerodynamickejšie, vďaka čomu budete pri dlhých jazdách pohodlné a efektívne.

  • Cyklistické rukavice pre deti by mali dobre sedieť a ponúkať dobrú ochranu.

Materiál

Rôzne materiály ponúkajú rôzne úrovne pohodlia, ochrany a priedušnosti. Napríklad rukavice Chiba Gel Premium využívajú gélovú technológiu pre extra pohodlie a ochranu.

Pridané vlastnosti

Niektoré cyklistické rukavice ponúkajú doplnkové funkcie, ako sú gélové vypchávky, pútka Quick-Pull a Puller pre jednoduchšie obliekanie a vyzliekanie rukavíc alebo reflexné prvky pre lepšiu viditeľnosť na ceste.


Aké cyklistické rukavice?

Výber cyklistických rukavíc závisí od mnohých faktorov vrátane typu jazdy, poveternostných podmienok, ale aj osobných preferencií. Tu je niekoľko typov rukavíc, ktoré je potrebné zvážiť:

Cyklistické rukavice na teplé dni

Ak plánujete jazdiť hlavne v teplých podmienkach, oplatí sa investovať do ľahkých, vzdušných rukavíc. Vynikajúcou voľbou sú rukavice Chiba BioXCell Air , ktoré ponúkajú skvelú ventiláciu a pohodlie pri jazde v horúcom počasí.

Cyklistické rukavice na chladné dni

Pre jazdu v chladnejších podmienkach môžu byť potrebné rukavice s dodatočnou izoláciou.

Cyklistické rukavice na daždivé dni

Pre ľudí, ktorí sa neboja dažďa, je dobrý nápad mať pár nepremokavých cyklistických rukavíc. Ide o modely z kolekcie jesenno-zimných cyklistických rukavíc s dlhými prstami

Detské cyklistické rukavice

Deti tiež potrebujú primeranú ochranu. Detské cyklistické rukavice Force SQUARE sú skvelou voľbou pre najmenších cyklistov.

MTB cyklistické rukavice

Ak je vašou vášňou horská cyklistika, môžu byť pre vás MTB rukavice s extra ochranou. Dostupné vo verzii s krátkymi alebo dlhými prstami

Cestné cyklistické rukavice

Pre nadšencov cestnej cyklistiky ponúka Chiba BioXCell Road vysoký výkon a pohodlie vďaka anatomickému gélovému vankúšu BioXCell.

Nezabudnite, že cyklistické rukavice sú kľúčovou výbavou každého cyklistu. Pomáhajú vám udržať si pohodlie a kontrolu počas jazdy a chránia vaše ruky v prípade pádu. V MikeSPORT ponúkame široký výber cyklistických rukavíc, ktoré vám pomôžu užiť si každú trasu.



Pozrite si všetky cyklistické rukavice





pridať komentár

Polia označené (*) sú povinné Vaše údaje spracujeme v súlade s našimi Zásady ochrany osobných údajov.