Zamysleli ste sa niekedy nad tým, ako značka MEPAL vznikla a prečo je u zákazníkov taká obľúbená? V tomto článku vám povieme o histórii značky a predstavíme jej produkty v ponuke.





Historia marki MEPAL

MEPAL je holandská značka, ktorá bola založená v roku 1950. Založili ju dvaja bratia: Egon a Gerard Jansenovci. Ich firma pôvodne vyrábala plastové výrobky pre potravinársky priemysel. V roku 1969 značka MEPAL uviedla na trh svoj prvý rad produktov pre individuálnych zákazníkov. Išlo o farebné šálky, taniere a misky, ktoré si okamžite získali obľubu medzi zákazníkmi.

V nasledujúcich rokoch značka MEPAL rozvíjala svoju ponuku a na trh uviedla produkty ako dózy na potraviny, termohrnčeky a kuchynské doplnky. Všetky produkty sa vyznačujú vysokou kvalitou a atraktívnym dizajnom. V súčasnosti je značka MEPAL prítomná vo viac ako 35 krajinách po celom svete.

Produkty z radu MEPAL

Rad MEPAL zahŕňa produkty na použitie doma aj na cestách. Každý produkt je vyrobený s dôrazom na každý detail, aby zákazníkom poskytol najvyššiu kvalitu použitia.

Aká je kvalita produktov MEPAL?

Ak vám záleží na pohodlnom a pohodlnom používaní produktov, značka MEPAL je tou správnou voľbou. Jej produkty sú nielen funkčné, ale aj ergonomické, vďaka čomu je ich používanie príjemné a pohodlné.

Okrem toho sú produkty MEPAL veľmi všestranné a dajú sa použiť v mnohých situáciách. Nádoby na potraviny budú fungovať ako doma, tak aj v práci či škole. Termohrnčeky sa budú skvele hodiť na dlhé cesty či výlety a kuchynské doplnky vám pomôžu pripraviť chutné jedlá.

Výrobky MEPAL sa navyše ľahko čistia a sú odolné voči poškodeniu. Môžete ich umývať v umývačke riadu a niektoré dokonca ohrievať v mikrovlnke. Vďaka tomu je používanie produktov MEPAL nielen pohodlné, ale aj jednoduché na čistenie.

Je tiež potrebné zdôrazniť, že produkty MEPAL sú zdravotne nezávadné. Všetky použité materiály sú certifikované a bezpečné pre styk s potravinami. Vďaka tomu máte istotu, že používate produkty, ktoré sú nielen funkčné, ale aj bezpečné pre vaše zdravie.

Nádoby na potraviny

Nádoby na potraviny je jedným z najobľúbenejších produktov MEPAL. Vyznačujú sa nielen vysokou kvalitou, ale aj funkčnosťou. Vďaka špeciálnym uzáverom kontajnerov sú tesné, čo zabraňuje úniku. Nádoby je navyše možné umývať v umývačke riadu a ohrievať v mikrovlnnej rúre.

Mepal obedové boxy pre deti aj dospelých

Ak hľadáte praktický a funkčný spôsob skladovania a prepravy potravín, toto je ono obedový box marki MEPAL sú dokonalým riešením.

Obedové krabičky MEPAL sú produkty, ktoré sa vyznačujú vysokou kvalitou a odolnosťou. Sú vyrobené z najkvalitnejšieho plastu, ktorý zaisťuje nielen odolnosť, ale aj jednoduché čistenie. okrem toho obedový box marki MEPAL sú veľmi praktické a všestranné. Môžete si ich vziať so sebou do práce, školy, na výlet alebo na prechádzku. Vďaka tomu si svoje obľúbené jedlo vychutnáte za každých podmienok.

Navyše obedové krabičky MEPAL vyznačujú sa moderným dizajnom, ktorý umožňuje ich ľahké zladenie do akéhokoľvek štýlu. Sú dostupné v rôznych farbách a vzoroch, čo vám umožní vytvoriť krásny kuchynský aranžmán.

Obedové boxy MEPAL sú tiež veľmi funkčné. Majú špeciálne priehradky a nádoby, takže v nich môžete skladovať rôzne druhy potravín. Nemusíte sa báť, že by sa vám jedlo pomiešalo a každé jedlo má svoje miesto. Obedové boxy MEPAL majú navyše špeciálne uzávery, ktoré zabraňujú úniku a rozliatiu jedla.

Poháre a taniere

MEPAL poháre a taniere je vynikajúcou voľbou pre ľudí, ktorí si cenia nielen funkčnosť, ale aj estetiku. Výrobky sú vyrobené z najkvalitnejšieho plastu, vďaka čomu sú nielen ľahké, ale aj odolné voči poškodeniu. okrem toho šálky a taniere sú dostupné v rôznych farbách, takže si ich môžete prispôsobiť podľa svojho štýlu.

Termohrnčeky, detské fľaše na vodu a športové fľaše

Termohrnčeky značky MEPAL je dokonalým riešením pre ľudí, ktorí ocenia horúci nápoj na ceste do práce alebo do školy. Poháre sú vyrobené z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele a plastu, čo zaisťuje nielen tepelnú izoláciu, ale aj odolnosť výrobku. Tepelné poháre MEPAL sa navyše ľahko čistia a majú špeciálny uzáver, ktorý zabraňuje pretečeniu.

Športové fľaše na vodu a detské fľaše MEPAL  sú neskutočne praktické. Majú špeciálnu rukoväť, ktorá umožňuje jednoduché prenášanie a používanie za každých podmienok. Fľaša na vodu alebo fľaša je tiež veľmi ľahká a pohodlná na používanie, takže si ju môžete vziať kamkoľvek so sebou.

Termoska na jedlo

Ak hľadáte funkčnú a estetickú nádobu na jedlo, ktorá vám umožní vychutnať si teplé jedlo na ceste do práce alebo do školy, MEPAL Ellipse thermo Lunchpot je vynikajúcou voľbou. Toto Termo kanvica na obed MEPAL Ellipse je veľmi funkčný. Disponuje špeciálnym systémom, ktorý umožňuje uložiť dva rôzne riady do jednej nádoby. Polievku aj šalát si vďaka tomu môžete vziať so sebou na obed bez obáv, že sa zmiešajú. Tento kontajner má tiež špeciálne veko, ktoré vám umožní ľahko ho prenášať a udržať jedlo teplé po dlhú dobu.

Nádoby na bylinky

Ak si chcete vychutnať čerstvé bylinky vo svojej kuchyni po celý rok, toto je ono Hrnce značky MEPAL sú dokonalým riešením.

Kuchynské doplnky

MEPAL tiež ponúka široký sortiment kuchynského príslušenstva, ako sú dosky na krájanie, odpadkový kôš, sitá, miešadlá príp lyžice. Všetky produkty sú vyrobené z plastu najvyššej kvality, vďaka čomu sú odolné voči poškodeniu a ľahko sa čistia. Navyše ich atraktívny dizajn ich robí nielen funkčnými, ale aj estetickými.

Zhrnutie

Značka MEPAL to nie je len vysoká kvalita a funkčnosť, ale aj atraktívny dizajn. Produkty tejto značky sú ideálnou voľbou pre ľudí, ktorí si cenia nielen použiteľnosť, ale aj estetiku. Vďaka širokému výberu produktov si každý zákazník nájde to svoje.

Celý sortiment značky MEPAL



pridať komentár

Polia označené (*) sú povinné Vaše údaje spracujeme v súlade s našimi Zásady ochrany osobných údajov.